Söögilaud võib olla ka hoopis teise funktsiooniga

Koristage ebavajalik söögilaualt ja roni kelmikalt laua peale. Säti end nii mugavalt kui võimalik. Kui teil on enam-vähem tavalise kõrgusega söögilaud, saab mees mugavalt sinusse siseneda, samal ajal kui sina laual lamad. Põnevust jagub küllaga!

Meeldetuletuseks klassikaline lusikas

Millal te viimati õhtul teineteist kaisutades mõtlesite küll magama jääda, kuid väikemees teie vahel ei soovinud uinumisest kuuldagi? Mõnusal sügisesel kaisutamishooajal tasub teinekord väikemehe soovidele vastu tulla ja magamajäämise asemel hoopis raju lusikapoosis seks ette võtta.

Tagurpidi kauboitüdruk

Kui mees on sinust palju pikem, on igati mõistlik, et ta lamab mõnusalt voodis, kus sina saad siis talle otsa ronida ja maagiat teha. Et asja vürtsitada, roni talle teistpidi otsa, niimoodi, et jääd tema poole seljaga. Saad kelmikalt juukseid lehvitada.

Kaval madu

Naine lamab kõhuli voodis, tema puusade all on keskmisest kõvem padi, nii et tagumik jääb veidi ülespoole. Mees saab jõuliselt siseneda ning naisel on võimalus oma kliitoriga mängida. Miks just madu? Sest kõrvalt vaadates on naine huvitavas maokujulises asendis.

Kruvikeeraja

Naine lamab külili voodis, seljaga mehe poole. Ergutustüdruku vormis naine saab oma pealmise jala üles taeva poole visata, vähema jaksuga naist saab mees selles tegevuses aidata. Huvitav poos, kus on garanteeritud mõlemapoolne mõnu ja jalaviske ebaõnnestumisel jätkub nalja kauemaks.

Allikas: Woman’s Health