“Minu elukaaslane on meie suhte algusest peale igal hommikul kirjutanud mulle väikese kirjakese, sellise paarilauselise, kus ta kirjutab, kui väga ta mind jumaldab ja mind armastab. Samuti toob ta mule iga päev või üle päeva lilli.

Suhte alguses oli see imetore ja kõik sõbrannad olid ka kadedad, aga nüüd, kus me oleme juba paar aastat koos olnud, ütleks ma, et see on muutunud natukene ahistavaks ja tüütuks. Ta lihtsalt ei lase mul olla!

Näiteks kui me vaatame õhtuti filmi, siis mina vaatan televiisorit ja tema vaatab mind. Vaatab mind sellise õndsa armastust täis näoga. Muidugi on see nunnu, aga ma tunnen, et ma ei saa üldse omaette olla, ta tahab kogu aeg kaisutada ja on solvunud, kui ma räägin, et vajan aega ka iseendale.

Tavaliselt on naised need klammerdujad, kes ootavad, et mehed muudkui tooksid kingitusi ja ainult kaisutaksid, aga minul on siin vastupidine olukord ja see on tõeliselt väsitav. Muidugi ei jäta ma teda sellepärast maha, aga kuidas küll selgeks teha, et ta võiks veidike tagasi tõmmata? Ma ei kannata seda enam välja. See on nii tüütu.”

Allikas: The Sun

Lugejad, kas olete sellise klammerduva suhtega kokku puutunud? Kuidas seda lahendada saaks?