Käid ringi räpaste kingadega: iga endast lugupidav inimene hoiab oma jalanõusid korras. Töövestlusele või kellegagi koos välja minnes on väga lugupidamatu, kui sa ei ole enne seda oma jalanõude eest hoolt kandnud.

Sinu riideid katavad karvad: loomaomanikud teavad, et on mõttetu võitlus püüda kõiki karvu endast eemal hoida, aga hea nipp on hoida esikus rullikut, mis eemaldab karvu. Miks just esikus? Sest siis on see nähtaval kohal just siis, kui sul on vaja välja minna ehk endast normaalne mulje jätta.

Hargnenud kampsun/pluus: vahel ikka juhtub, aga vaata enne välja minemist üle, kas sinu riided on heas korras ja kuskil ei ripu mingi jupp, mis seal rippuma ei peaks.

Koledad küüned: ei, su küüned ei pea olema maailmatasemel lakitud ja hooldatud, aga kena maniküür jätab käteldes või küüntele peale vaadates sinust mulje kui inimesest, kelle jaoks on enda eest hoolitsemine oluline ja tähtsal kohal. Hoia oma küüsi korras.

Kuivad käed: ehkki see võib tunduda pseudoprobleemina, annab alati plusspunkti see, kui inimesel on niisutatud käed. Ehkki praegusel ajal enam võõrastega pigem ei kätelda, on ka endal mugavam olla, kui käed on pehmed.

Parfüümipilv: mõni parfüüm on inimese jaoks tõesti niivõrd imelise lõhnaga, et tahakski nuusutama jääda, aga tõesti, ühest-kahest surtsust nahale piisab!

Huulepulk hammastel: me teame, et see võib mõnikord kiiruga huuli värvides juhtuda, aga naerata endale kiiresti enne kellegagi kohtuma minekut, et säästa ennast piinlikust olukorrast.

Inetu karv: osadel inimestel kasvab aeg-ajalt lõua alla see üks pikk ja tige karv ning hea oleks seda avastades see ära tõmmata, et see ka kellelegi teisele silma ei jääks. Mõndadel tekib neid üksikuid karvu ka põskedele. Need võivad sinu enda jaoks tunduda tühised, aga mõni inimene jääb neid kohe jõllitama ega suuda siis enam isegi sinu jutule keskenduda.

Jube kehahoiak: seisad kogu aeg nii, et vaatad alla ja õlad on längus? See jätab sinust kohe mulje kui ebakindlast inimesest. Seisa sirgelt, naerata, ja maailm naeratab sulle vastu!

Allikas: One Good Thing