“Olen pärit väga traditsioonilisest perekonnast ja olen terve elu teadnud, et niipea, kui leian toreda ja armsa mehe, soovin temaga natukene aega veeta, siis abielluda ja peale seda kohe lapsi saada, sest tahan olla aktiivne ja noor ema. Hetkel olen 26aastane ja päris kindlasti soovin, et enne 30ndat eluaastat oleks mul mitu last ning päris oma kodu.

19aastaselt kohtusin oma unistuste mehega ja peale paari aastat koos olemist hakkasin juba ootama abieluettepanekut, sest kõik tundus selles suunas liikuvat. Seda aga ei tulnud ega tulnud… Meil on need aastad kõik hästi olnud, armastus on suur, oleme käinud mitmetel reisidel, omavahel saame hästi läbi. On ainult üks asi, mis ajab mind nina kirtsutama — orgasmi ei ole ma temaga ealeski saanud ja tõenäoliselt ei saa ka, sest sellekohased kommentaarid solvavad teda ja lõppevad alati tüliga, sest tema meelest on ta mulle kõike pakkunud ning naisel ei olevatki seda orgasmi nii palju vaja nagu meestel.

See võtab mind natuke nõutuks, sest ega ma ei olegi ju peale tema mitte kellegagi olnud, sest nagu öeldud, olen ma igati traditsioonilise perekonna pooldaja.

Nüüd on aga sõbrannad minuga tõsiselt rääkinud ja öelnud, et see nüüd küll normaalne ei ole, et mees mind seksiteemades ei kuula ega suvatsegi mind orgasmini viia. Nende meelest peaksin ma ta maha jätma! Eks ma ise olen ka korduvalt selle peale mõelnud… Sest noor ma ju olen ja maailm on ka valla, aga samas ei lähe see kokku minu väärtushinnangutega.

Sel aastal on meil eriti palju tülisid olnud ja minu poolt armastus hakkas vaikselt hääbuma ja siis järsku täitusi minu suur soov — ühel päeval peale eriti suurt tüli laskus ta ühele põlvele ja palus mu kätt. Ma ütlesin talle “jah”, aga nüüd olen iga päevaga üha enam mõelnud, kas ma ikka tegin õigesti. Jah, ma tahan olla noor ema, aga kuidas ma saan olla elu lõpuni koos mehega, kes mind voodis ei rahulda ega ole nõus sellest probleemist isegi rääkima? Kas selline kooselu on võimalik? Kui meie seksielu oleks korras, ei oleks mul mitte ühtegi kõhklust. Kurb mõelda, et ootasin seitse aastat abieluettepanekut ja kui see nüüd lõpuks tuli, tahaksin vist ikkagi lahku minna!”