Mitmekülgsest menüüst leiab valiku maitsvaid grillroogasid, house-made-burgereid, tänavatoitu, pastasid, värskeid salateid, veganitoite ja ettearvamatuid desserte. Loomulikult on SÜSI Grill & Chillis tähtsal kohal ka värskelt pressitud mahlad, smuutid, jäätisekokteilid ning kohapeal valmistatud limonaadid ja jääteed. Mainimist väärivad ka rahvusvaheliselt hinnatud veinid ja kokteilid. SÜSI Grill & Chilli stiilne interjöör, laitmatu teenindus ning loomulikult möödapääsmatult ahvatlev toiduvalik garanteerivad unustamatult meeldiva elamuse igal külastusel.

SÜSI Grill & Chilli populaarsemad toidud on suur grill-ahjuküps kartul suitsupeekoni, praetud seente ja sibula, rebitud BBQ-sealiha ja Cheddari juustuga. Salatigurmaanidele pakume mahlast grillkanasalatit mee-sinepiglasuuriga ning pastadest skoorib kreemjas grill-lõhepasta parmesanilaastudega. House-made-burgerite säravaim täht on SÜSI special burger, milles on veisepihv, rebitud BBQ-sealiha ja topelt juust. Grillroogadest ületavad kõik piirid grillitud marmorsteik ehk lihaveise ribeye koorese piprakastmega ning grillitud kuldne kanavarras apelsini, tšilli ja vaarika marinaadis. Dessertidest üllatavad freakshake SÜSI special ja Josperi grill-ahjujäätis.

SÜSI Grill & Chill läbi kahe korruse kulgev pererestoran asub T1 kaubanduskeskuse esimesel korrusel keskmises aatriumis. Mõeldes pere pisematele on restorani esimesel korrusel ka mängumajake.

Jaga
Kommentaarid