„Aasta alguses, enne kui Covid algas, sai käidud paaril reisil ja samuti reisisin ka suvel Euroopas ringi. See oli raskendatud, aga täiesti tehtav.

Kõige põnevam, aga muidugi ka ebamugavam olukord oli, kui soovisin suvel saada Horvaatiast Montenegrosse ja hiljem Albaaniasse ja avastasin viimasel hetkel, et kõik bussid, rongid ja muud ühistranspordivahendid nende riikide vahel on ära jäetud Covid’i pärast. Õnneks oli hunnikus sõbralikke inimesi, kellega vaikselt sihtkohta hääletatud sai,” meenutab Liza.

Viimati võttis naine enda jaoks ette väga ägeda ja teistmoodi reisi. „Käisin matkaautoga Lapimaal! Siinkohal võib öelda, et viirus mõjutas mind isegi positiivselt, juhul kui kõik piirid lahti oleks, oleksin kindlasti kaugemale reisinud ja jäänud ilma ilust, mida enda naaberriik pakub.”

Kuigi rändurihingega kaunitar igatseb reisimist väga, kasutab ta siiski kodumaal olemise aega igati.„Ma arvan, et inimene peab olema mitmekülgne ja pidevas arengus. Muidugi ma igatsen reisimist, aga olen endale hulgaliselt uusi huvitavaid tegevusi leidnud, mis arendavad mind teisiti. Kõik halb on millegi jaoks hea, nagu öeldakse.”

Liza jaoks on hetkel väga kiired ajad — lisaks õpingute lõpetamisele ja lõputöö kirjutamisele tegeleb ta ka enda ettevõttega. „Tegelen enesearenguga, nii vaimses kui ka füüsilises sfääris ja muidugi üritan selle kõige kõrvalt leida aega ka lähedaste jaoks.”