Ta vaatab sind tihti

Kui sa temaga räägid või isegi kui sa midagi ei ütle, vaatab ta sind tähelepanelikult ja võib-olla on ta suunurkades pisike naeratus, mis näitab, et sa talle meeldid (naeratus ei ole reegel, aga kuna ta ei kontrolli oma tundeid sinu vastu, ei suuda ta varjata, kui palju sa talle meeldid ja kui palju talle meeldib sind vaadata). Ta on sinust tõesti huvitatud ja seda on tema näost näha. Kusjuures ta ei varja seda ja sa võid selle üle uhke olla.

Ta tahab sinust rohkem teada saada

Ta ei piirdu ainult lühikeste vastustega, vaid vastab sulle korralikult, tähelepanelikult ja esitab sulle küsimusi sinu kohta, sest ta tahab sinu kohta rohkem teada saada. Ta pingutab, et sulle korralikult vastata, et sa teda paremini tundma õpiksid. Sa huvitad teda ja ta annab sellest sulle mõista, esitades sulle küsimusi kõige selle kohta, mis sulle meeldib ja mis sulle ei meeldi. Kõige selle kohta, mis muudab sind selliseks naiseks, nagu sa oled. Sinu mineviku, oleviku, tuleviku — kõige kohta, teda huvitab kõik sinu juures.

Ta tahab sind ikka ja jälle näha

Kui mees sinuga kokku saada tahab, siis on see hea algus. Kui ta aga uuesti sinuga kohtuda soovib, siis on ta sinust tõeliselt huvitatud. Võta teadmiseks, et kui mehele naine huvi ei paku, siis ta ei hakka otsima võimalust, et teda uuesti näha. Ta justkui leiaks vabandusi, et mitte temaga kohtuda. Kui ta aga annab mõista, et tahab sinuga kohtuda ikka ja jälle, siis on see kindel märk, et sa teda huvitad.

Ta ei räägi teistest naistest

On siis tegemist tema eksiga või mõne teise ilusa naisega — ta ei hakka sinule nendest rääkima. Aga kui sina talle küsimusi tema eksi kohta esitad, et teada saada, miks nad lahku läksid, siis vastab ta sulle ilma kõhklemata. Ja see on märk selles, et ta on tõsiselt sinust huvitatud. Aga kindlasti ei hakka ta ise oma eksidest sulle rääkima ja veelgi vähem neid kiitma ainsa inimese ees, kes teda tegelikult huvitab. Kui ta peaks seda tegema ja rääkima sinu ees teistest naistest, on see selge märk, et sina teda ei huvita.

Teda huvitab sinu arvamus

On see siis mõni pisiasi või tema jaoks tähtis asi, sinu arvamus on talle oluline. Teda huvitab sinu arvamus ja see on üks viis sulle välja näidata oma huvi. Ta tahab teada, mida sina mõtled, sest see on talle tähtis. Ta ei mõtle ainult iseendale.

Ta usaldab sind

Ta räägib sulle oma isiklikke asju, mida ta mitte kellelegi teisele ei räägi või väga vähestele. Ta usaldab sind ja see on selge märk, mis näitab, et sa teda huvitad.

Ta on sinu vastu aus ja siiras

Ta ei karda end sulle sellisena näidata, nagu ta tegelikult on. Ta ei hakka end muutma kellekski paremaks, et sulle meeldida.

Ta teeb sulle komplimente

Võib-olla teeb ta seda harva, aga kui ta ütleb midagi ilusat su soengu, riietuse või muu sinuga seotu kohta, siis on ta tõenäoliselt sinust huvitatud. Vastasel juhul ei hakkaks ta sind meelitama.

Ta tahab sind oma sõpradele tutvustada

Ta tahab sind teistele näidata, sest ta on sinu üle uhke ja sinu kõrval õnnelik. Kui ta sind oma sõpradele tutvustada tahab, siis on see ilmselge näide, et ta on sinust huvitatud.

Ta nõustub su sõpradega kokku saama

Ja ta tahab neid näha. Teda huvitavad inimesed, kes sinu jaoks olulised on.

Ta tahab sinuga koos olla

Ta tahab sinuga koos aega veeta ja otsib võimalusi, et te midagi koos saaksite teha. Välja jalutama, koos sööma või kinno filmi vaatama — ükskõik, ta pakub sulle välja erinevaid variante, et sinuga koos olla.

Allikas: Kodused Lood