Mis need koristusvead siis on, mille tegemisel võiks sama hästi mitte koristada, sest tulemus on kas halb või võtab tagajärgede likvideerimine palju aega?

Päikeselise ilmaga akende pesemine: see võib tunduda parima lahendusena, millal aknaid pesta, aga tegelikult kuivatab päike akent kiiresti ja lõpuks jäävad koristusvahenditest inetud triibud.

Pesuvahendi pritsimine otse pinnale: osad pesuvahendid on väga kanged ja kui neid lasta tundlikumale pinnale, võid kogemata mõnd pinda jäädavalt kahjustada ja see on kurb. Selle asemel võiksid lasta puhastusvahendit lapile ja sellega reguleerida. Vähem on alati parem.

Kasutad puhastamiseks musta lappi: loe seda uuesti! Kuidas sa saaksidki mõnd pinda puhastada, kui sinu lapp on must? Koristamise ajal peaks lappi pidevalt pesema, et koristamisest üldse ka kasu oleks.

Puhastad peeglit ajalehepaberiga: mitte paberis ei ole probleem, vaid tindis! Kui ajaleht saab märjaks, tuleb tint kergemini maha ja ühel hetkel on see osaliselt peegli küljes ja selle eemaldamine on tükk tööd.

Paned oma parimad ja teravamad noad nõudepesumasinasse: kõige parem on neid õrnalt puhastada sooja vee ja seebiga.

Kasutad valgendajat rooste puhastamiseks: valgendaja kasutamine valel pinnal võib hoopiski põhjustada roostet, mitte ei eemalda seda.

Allikas: One Good Thing