Samantha töötas eskortnaisena kuus aastat ja ta kirjeldab, et need mehed, kes tõesti tahavad oma naisi petta ning on seksi endale kinnisideeks võtnud, leiavad alati selle jaoks aega, ükskõik kui kiire nende elu näiliselt ka ei oleks.

Naine hoiatab, et kui mõni abielus olev naine peaks pikka aega mõtlema, kuivõrd ideaalne tema mees ja abielu ikka on, siis tegelikult on väga palju abielumehi, kes löövad üle aisa ning oma kuue aasta kogemuse põhjal suudab naine nüüd välja tuua kolm peamist põhjust, miks mehed oma naisi petavad.

Esimese põhjusena toob Samantha välja, et kui mehel on oma naisega väga vähene intiimsus ja mõnel juhul ka täielik normaalse seksielu puudus, tunneb mees üha kasvavat vajadust seksi järele. Sinna samasse kategooriasse paigutab ta ka mehed, kes tunnevad ennast lihtsalt pangakaardina, kuid neil on lapsed, kellele nad ei soovi lahkumisega haiget teha ning nad ei soovi ka oma rahast ilma jääda.

Teise kategooriasse paigutab Samantha mehed, kes küll armastavad oma naisi, kuid tunnistavad avameelselt, et vajavad oma ellu vaheldust.

Ning kolmas kategooria on Samantha arust kõige keerulisem, sest seal on mehed, kes räägivad oma naistest ja elust üleüldiselt väga armastaval toonil ning Samantha meelest ei olegi neil näiliselt ühtegi põhjust petmiseks.

Naine tunnistab ka, et ta on päris kindel, et paljude abielumeeste kaasad teavad, et nende mehed käivad neid petmas, kuid nad ei soovi ikkagi oma abielu lõhkuda ja pigistavad pigem silma kinni, sest ei taha jälle uut elu otsast peale alustada.

Allikas: Mirror