JÄÄR

Asu otse ilma keerutamata asja kallale. Ole pealetükkiv ja näita oma võimu välja, sul ei ole vaja luba küsida. Varasta suudlus niipea kui võimalus tuleb. Mida tugevam on sinu pealetung, seda paremini kõik sujub. Komplimentidega pole vaja liialdada, piisab, kui mainida, et ta on seksikas ja ihaldatud.

SÕNN

Kasuta sensuaalsust. Liigu edasi aeglaselt ja ühtlaselt. Ära unusta väikeseid pause. Sõnnid armastavad kingitusi, aga ära unusta, et kingitused peavad olema tõesti erilised ja mida väärtuslikum, seda parem. Sõnnid on väga tundlikud ja sensuaalsed, sellepärast mõni hea parfüüm oleks igati sobiv kingitus. Ja ära unusta parajat kogust huumorit.

KAKSIKUD

Kõigepealt katsu teda uudishimulikuks teha. Kaksikud on väga intelligentsed. Kiirem tee nende magamistuppa viib läbi nende pea. Neile meeldib, kui nende tarkust hinnatakse ja ideaalne oleks, kui sul oleks endal varuks midagi uut, millest talle rääkida ja mida ta veel ei tea. Uudishimu äratamine on nende juures võti, mis avab ukse südameni.

VÄHK

Kasuta romantikat! Vähil on õrn süda. Näita oma tundlikkust ja õrnust üles, see avab ta südame. Romantiline õhkkond on oluline, et ta muutuks sensuaalseks.

LÕVI

Keskendu 100%. Kohtle teda, nagu oleks ta maailma kõige tähtsam ja olulisem inimene. Kiida teda piisavalt, see paneb Lõvi nurruma ja tagab tema hea tuju.

NEITSI

Tee kõike korrapäraselt ja planeeritult. Ära unusta puhtust ja korda, sellega alusta kõigepealt iseenda juurest. Neitsi armastab aidata, ta tahab olla vajalik, ära unusta seda ja sa leiad tee tema südameni.

KAALUD

Ole stiilne! Nad on üsna peened ja nõudlikud. Kaaludel on kõrgelt haritud peen maitse, nad vajavad luksuslikku romantikat koos šampuse, muusika ja stiilse riietusega.

SKORPION

Ole huvitav ja ärata tema tähelepanu. Ära unusta, et Skorpion tahab väljakutseid ja kerged saagid teda ei huvita.

AMBUR

Ole seiklustearmastaja. Hea huumorimeelega lööd alati tema juures läbi. Katsu teda viia nii paljudesse uutesse ja erinevatesse kohtadesse kui võimalik.

KALJUKITS

Ole keeruline. Kõige paremini toimib nendega aeglane ja ühtlane lähenemine, las ta ootab teie järgmist kohtumist.

VEEVALAJA

Veevalaja on kõva pähkel, temale pole kerge läheneda. Ole loominguline ja katsu kõigepealt tema sõprus võita, kasuta ära tema intelligentsust. Mida paremad on su kombed, seda parem sa tema silmis paistad. Nad on kaunis mässulise vaimuga, sa pead väga julge olema, kui tahad teda suudelda.

KALAD

Kasuta fantaasiat. Vii neid mõnda teise maailma, kujutluslikku ja väljamõeldud. Kalad hindavad romantikat, ära seda unusta.

Allikas: Kodused Lood