Need kümme märki näitavad, et sul on õigus:

Tema emale jääb alati viimane sõna

Igas otsuses vajab su mees oma ema nõu, on siis tegemist millegi olulise või ebaolulisega. Ja su ämm tahab seda, mis on tema pojakesele parem, su mees teab seda väga hästi ja parem on mitte ennast sinna vahele segada. Isegi sinu arvamusele eelistab ta alati oma ema oma.

Ta võib tulla ükskõik millal, su mees ei näe selles probleemi

Isegi kui te olete otsustanud veeta selle õhtu kahekesi koos ja teha midagi romantilist. Su ämm tuleb millal tahab, selleks, et istuda maha ja lobiseda või teiega koos õhtust süüa, mis sellest, et teil olid teised plaanid. Ja su mees ei näe kõiges selles probleemi.

Ta ei tea, mis on iseseisvus

Ta võib-olla ei oska isegi konservipurki avada, ärme siis hakkamegi rääkima pesu masinasse panemisest või kodu koristamisest. Muuseas kuni teie kohtumiseni pesi tema ema ta aluspükse ja triikis särke.

Ta helistab alati emale, ükskõik mis mure tal ka ei ole

On siis tegemist pangalaenu või lemmiklooma võtmisega, ta peab oma emale kõigest rääkima.

Ta võrdleb sind oma emaga

Ja sa kuuled märkusi selle kohta iga päev:

  • Minu ema teeb seda teistmoodi
  • Minu ema kasutab seda pesupulbrit.

Ta võib ikka veel jonnida

Kui su ämm on läheduses võib ta temalt nõuda oma lemmiktoitu või siis minna linna peale otsima särki, mis ta kusagil poes nägi ja osta tahab.

Ämm on absoluutselt kõigega kursis, mis puudutab ta poja ja loomulikult ka sinu elu

Kuna su mees räägib kõigest oma emale ja kuna sina oled osa tema elust, siis on su ämm kursis kõigega. Isegi kõige väiksemate detailidega.

Su mees helistab oma emale iga päev

See panigi sind mõistma, et ta pole ikka veel suureks kasvanud. Muidugi on see liigutav, et ta hoolib niipalju oma emast, aga olgem ausad, isegi sinule ei helista ta nii tihti!

Ta on ikka veel emme seelikusaba küljes kinni

Ta elab küll omaette ja tal on oma elu, aga ämm elab teie lähedal ja nii saavad nad iga päev koos lõunatada ning kui su mehel soov tuleb, et keegi tema eest hoolitseks, läheb ta oma ema juurde.

Kui ta on koos oma emaga, muutub ta taas poisikeseks

Su mees võib temalt lunida asju, nagu ta tegi seda ilmselt 10-aastasena. Nagu polekski ta suureks saanud.

Allikas: Kodused Lood