Kaksikud
Selle tähtkuju esindaja on iga seltskonna hing. Ta jumaldab suhtlemist, flirtimist ega ole seejuures väga peps. Kõik, kes talle veidigi tähelepanu pööravad, saavad hetkega parimaks sõbraks.

Seetõttu leiab ta endale kiiresti ka uue silmarõõmu, kellesse suure tõenäosusega veel kiiremini armub. Kuid uus armastatu pole lihtsalt “keegi”, vaid kohe kindlasti Kaksikute hingesugulane!

Valus tõde on see, et Kaksikule ei meeldi üksi olla. Nõnda valib ta endale kaaslaseks tihtipeale mehe, kes teda ei vääri ja on tõele au andes tõeline mölakas.

Vähk
Keegi ei suuda takistada Vähki, kui ta on (taas) armunud. Ta suudab hetkega vaimustada kellestki nii kiiresti, et tahab temaga juba päeva-paari möödudes kokku kolida. Vähile meeldib olla armunud. Arvatavasti armastabki ta seda tunnet rohkem kui partnerit ennast.

Üks põhjusi pidevaks armujoovastuseks võib olla ka see, et Vähk on tegelikult väga ebakindel ning üritab suhtesse astudes sellest vabaneda.

Kaalud
Ka Kaalud kaotavad hetkega pea. Selle tähemärgi esindaja on rahumeelne ja tahab näha kõigis head — isegi kui ta kohtub mõne eriti ebameeldiva “isendiga”.

Nõnda armubki ta teinekord sõprade keelitustest hoolimata kellessegi, kes teda ei vääri. Kuna Kaalude eesmärgiks on elada harmoonias, on ta enam kui kindel, et see saab olla võimalik vaid tänu armastusele.

See, et uus silmarõõm erineb temast sada protsenti, ei morjenda Kaalusid, sest ta on kindel ühes: armastus võidab kõik.

Allikas: Your Tango