Suhe on olulisem kui inimene
Oled alati soovinud kaht last ja viisakat pereelu? Ja kohtusid just mehega, kes unistab samast asjast. Kuigi ta ei tekita sinus erilisi tundeid, siis tead, et temast saaks hea abikaasa. Salaja loodad, et hakkad teda kunagi ka füüsiliselt ihaldama.

Sa ei taha olla üksi
Õigemini lausa pelgad üksindust. Seetõttu oledki “koperdanud” järjest keskpäraste suhete otsa, mis ei paku täit rahuldust. Kui üks lõppeb, ruttad teise. Seda tehes aga pole sa tegelikult sugugi kindel, mida elult ootad. Anna aega. Küll sa leiad selle õige.

Teil on erinevad soovid
Sina tahad midagi tõsist, aga partner on väljunud just pikaajalisest suhtest ega suuda sellisel määral pühenduda. Kui veel alguses suudad sellest mööda vaadata, siis mida aeg edasi, seda enam mõistad, et see asi ei jää püsima.

Sa pole päris sina ise
Kallim meeldib sulle nii väga, et üritad olla temaga koos kuidagi parem inimene. Kuigi ootad temaga kohtumist, valmistab see sulle parajat peavalu, sest pead jälle teesklema. Kui sa oleksid koos inimesega, kes armastab sind sellisena, nagu oled, siis sa ei peaks teesklema.

Allikas: Your Tango