1. Ma tahan parimat orgasmi!

Päev, millal naisel on võimalus nautida kõige meeliülendavamat orgasmi on üks päev enne päevade algust. Võib tunduda küll natukene ebamugav ja imelik, aga see on ainult sinu mõtetes kinni. Lase vabaks ja proovi — kindlasti läheb tuju heaks!

2. Ma tahan, et seks kestaks kauem!

Parim aeg üksteise pikaajaliseks nautmiseks on jõulude ja uusaastapidustuste vahel. Sel ajal olete mõlemad priid töökohustusest ja veedate palju aega koos. Rahulik eelmäng on võti!

3. Ma tahan oma mehe hulluks ajada!

Nagu sa oled ilmselt tähele pannud, siis ärkavad mehed sageli üles nii nagu nende väikemees oleks juba hullamiseks valmis. Kui sa tahad teda tõesti pöördesse ajada, siis sea oma äratuskell kümme minutit varasemaks ja üllata teda ühe vallatu hommikuga.

4. Ma tahan valusid leevendada!

Kui suudad mööda vaadata sellest “uh kui rõve” faktist, siis on seks päevade ajal väga heaks valu leevendajaks.

5. Ma tahan tunda end voodis enesekindlana!

Vallatle pärast trenni! Isegi kui sa ei võtnud ühe tenniga kõiki soovitud kilosid alla, mis on täiesti normaalne, siis tunned sa end just sel hetkel enesekindlana.

6. Ma tahan kirglikku ja hullu seksi!

Parim aeg hulluks seksiks on suvel — juulis ja augustis. Sellisel ajal võite salaja igalpool väljas ka kirel möllata lasta. Olge loovad!

7. Ma tahan, et meil oleks seksiks aega!

Kui olete mõlemad oma partneriga koguaeg tööga hõivatud, siis ei jää midagi muud üle, kui leida koosolemiseks vaba aeg. Võtke endale üks terve nädalavahetus, kus lülitate end kõigest kõrvalisest välja. Sõitke tavakeskkonnast eemale.

8. Ma tahan saada seksuaalsest rutiinist välja!

Mida kauem oled olnud oma partneriga koos, seda keerulisem on olla magamistoas loominguline. Igalaupäevane misjonär võib juba tõeliselt igav olla. Äkki isegi räägite sel ajal kuhu pühapäeval sööma minna võiks? Sel juhul lähene oma parnterile keset ööd! Vaevalt tal sellise äratuse vastu midagi olla võiks…

Allikas: Solo para mujeres