1. Preili Teine Koht

Naine, kes unustab enda vajadused ning loobub oma hobidest, sõpradest ja karjäärist, et mees saaks kõrval särada. Tal on selja taga palju valusaid lahkuminekuid, mistõttu on tema enesehinnang pea olematu ning ootused uuele suhtele samuti minimaalsed.

2. Preili Seksikuninganna

Tema eeskuju on Seks ja Linna Samantha, kelle elu eesmärk on kõik mehed oimetuks trukkida. Ta kasutab seksi lõbuks, kontrollimiseks, relvaks ja kõigeks muuks, aga kindlasti mitte terve ja usaldusliku suhte loomiseks. Tulemuseks ongi see, mida ta tegelikult kõige rohkem kardab — mehed lihtsalt kasutavad teda kiireteks kähkukateks.

3. Preili Hingesugulane

Tütarlaps, kes näeb igas mehes oma elu armastust ning kibeleb nii hirmsasti peret looma, et nõuab juba pärast esimest kohtingut truudusevandeid ja sõrmuseid. Loomulikult ei püsi ükski suhe sellise klammerdujaga kuigi kaua ning kui ta maha jäetakse, nutab ta kuude kaupa patja, et just SEE mees võis tegelikult olla SEE ÕIGE!

4. Preili Draama

Naine, kes armastab väljakutseid, võistlusi-võitlusi ja dramaatikat. Ta naudib igasuguseid keerulisi olukordi ja käib just selle pärast kohtamas kõige ebasobivamate meestega. Ta ei kõhkle kõiki oma võlusid mängu panemast, kui on võimalik ära võrgutada oma sõbranna kallim või uus ülemus — ta teeb seda lihtsalt selle pärast, et tahab end proovile panna. Süümekad on hiljem muidugi võimsad ning maine, mis taolise käitumisega kaasas käib, ei ole just selline, millega võiks enda kõrvale normaalse mehe saada.

5. Preili Õnnetu

Temal on eelmistest suhetest kaasas selline kogus negatiivset pagasit, et sellest lahti saamiseks oleks vaja vähemalt viieaastast võimsat teraapiat. Ta ei tea, mida ta tahab, ning seetõttu tekitab ta tühjast tüli, reageerib üle, siis palub pisarsilmi vabandust, nutab ja käitub üsnagi hullumeelselt. Tihti on ta masenduses ja õnnetu, ka siis, kui tegelikult kõik hästi on. Samuti on tal väga raske kedagi usaldada.

6. Preili Emme

Emme investeerib kogu oma jõu mehe püüdlustesse, julgustades, innustades, psühholoogi mängides, õpetades ja kamandades. Ta püüab kallima eest ise kõik ära teha, unustades, et tegu pole mitte lapse, vaid täiskasvanud inimesega. Samuti läheb tal meelest enda eest hoolt kanda ning kui tema “projekt” lõpuks karjudes minema jookseb, on ta nii vaimselt kui rahaliselt täiesti kurnatud.

7. Preili Lämmataja

Kontrollifriik, kes lämmatab aktiivselt ära kõik mehed, kes tema lähedusse satuvad. Tal on paranoia, et mees jätab ta maha kohe, kui hetkeks tema kõrvalt lahkub, seetõttu hoiab ta meest väga lühikese lõa otsas ega lase momendikski silmist. Samuti keelab tal mehel sõprade ja perega suhelda ning nõuab temalt sajaprotsendilist pühendumist. Kui mees sellisele “hoolitsusele” vastu ei pea ning minema läheb, saab Lämmataja ainult hoogu juurde — lasin ta silmist, ta läks minema, järelikult pean järgmisega VEEL hoolikam olema!

8. Preili Iseseisev

Naine, kes saab ise kõigega hakkama! Ta remondib köögi, vahetab autol rehvid, ehitab koerale kuudi, teenib selle juures veel piisavalt palju raha ka ning rahulda end vibraatoriga. Pärast eriti valusat lahkuminekut on ta otsustanud, et ühtegi meest ta endale ligi enam ei lase ning suhtub kõikidesse lähenemiskatsetesse ja isegi sõbralikesse niisama-vestlustesse küüniliselt ning irooniliselt. Kuigi ta sisimas igatseb lähedust, ei suuda ta end sundida oma karmi muti imagost loobuma ning peletab kõik mehed kaugele.

9. Preili Roosad Prillid

Selle naiivitari meelest on kõik inimesed ilusad ja head ning ta keeldub nägemast inimestes halba ka siis, kui kogu maailma ta ümber vastupidist tõestab. Ta ei pööra mingit tähelepanu sõprade hoiatustele ja silmaga nähtavatele ohumärkidele ning ignoreerib ka iseenda kõhutunnet. Tulemuseks on see, et tema headust kasutatakse kõige julmemal moel ära.

10. Preili Perfektsionist

Naine, kelle standardid on peaaegu ületamatult kõrged ning kes on seetõttu kogu aeg pinges. Ta vajab enda ümber täiuslikkust ning ei lepi vähemaga, mistõttu on mehe leidmine pea võimatu.

Allikas: Your Tango