Praegusel keerulisel ajal on Anetil väga kahju sellest, et paljud kontserdid on ära jäänud või edasi lükkunud. „Kõige enam ootasin oma debüütalbumi “Morning After” esitluskontserti Alexela kontserdimajas, mille olime sunnitud edasi lükkama ning saame kohtuda minu värske muusika saatel hoopis 14.mail 2021,” sõnab lauljanna ootusrikkalt.

Kuna Aneti esimene täispikk album ilmus alles novembrikuus, ei saa ta siiski öelda, et aasta lõpp vaatamata kõigele kuidagi vähem töiseks kujunenud on.

"Andsin välja lisaks albumile ka oma esimese artisti merchi (fännitooted- toim.) , milleks on taaskasutuse põhimõttel valminud jakkide kollektsioon. Esimene kollektsioon müüs meie suureks üllatuseks läbi vaid 30-minutiga ja tänaseks on ka järgmised kaks kollektsiooni eelmüügist otsas,” sõnab naine. „Kuna tikin kõigile jakkidele lisaks masintikanditele ka pärltikandeid käsitsi juurde, siis on minu aasta lõpp ootamatult palju käsitööd endaga kaasa toonud.”

Peale esimese täispika albumi välja andmist mõistab Anett esmakordselt seda suure loomeprotsessi ja projekti lõppedes tekkivat tühja tunnet, millest varem vaid jutte kuulnud oli.
„Seega sellel aastal olen pühi ja neid üksikuid puhkepäevi küll eriti pikisilmi oodanud. Veeta see aeg perega, lülitada ennast korraks välja ja teha restart uude aastasse. Vaatamata väsimusele on aasta 2020 olnud minu jaoks igati edukas ja see annab jõudu ning tahet sama hooga edasi tegutseda ja tegelikult olen ootusärev uue aasta suhtes – jätkan muusikaproduktsiooni õpinguid, uue muusika loomist, poolelijäänud koostööprojekte ja loomulikult valmistun oma elu suurimaks kontserdiks!”

Jaga
Kommentaarid