Need on head võimalused, kuidas sel aastal olla oma kallimale parem abikaasa ja kuidas oma suhe ilusasti korda saada, et 2021. aasta tuleks teie mõlema jaoks imeline ning armastuserohke:

1. Pange paika ühine eesmärk või eesmärgid, mille nimel pingutada, et teil oleks mõni ühine oluline asi, mis teid koos hoiaks ja mis oleks teie mõlema jaoks piisavalt tähtis, et te sooviksite selle nimel pingutada.

2. Hakka endasse uskuma! Küllap mõtled, et kuidas see teie suhtesse puutub? Inimene, kes endasse ei usu ega iseennast ei austa, ei saa ka teise inimese jaoks olla imeline kaasa, sest ta kahtleb pidevalt endas ja kõigis oma tegemistes.

3. Õpi oma kallimat tundma. Jah, sa tead teda vähemal või suuremal määral, aga hoopis teine asi on õppida tundma tema kõige tumedamaid mõtteid ja sügavusi, mis peituvad tema hinges.

4. Ole alati armastusele avatud. Suhe on nagu töö, sa ei saa lihtsalt puhkama jääda ja eeldada, et kõik sinu eest ära tehtaks. Kui sa ei panusta oma suhtesse, on tagajärjed kiired tekkima.

5. Õpi selgeks oma kallima armastuskeel. Sa võid ju ta kinkidega üle külvata, aga kui ta tundub ikkagi kurvameelne, siis ehk sooviks ta hoopis kodus rohkem abi? Suhtlus on kõige võti, uuri ta käest see välja.

6. Suhtest võiks saada sinu prioriteet number üks. Kui teil on olnud rasked ajad, siis need ei saa paremaks minna, kui sa ei sea oma suhet esikohale ega anna endast kõike, et seda parandada.

7. Minge uuesti kohtingutele. Praegu ei saa jah kuskil käia, aga see annabki võimaluse uuesti midagi põnevat korraldada. Millal te viimati kodukohtingu tegite? See ei ole nõme, kui te teete selle enda jaoks heaks.

8. Ärge unustage kirge! Seksuaalsust ei saa sundida, aga kui te ei ole pikka aega teineteisega intiimsed olnud, siis esimene samm selle suunas võibki olla kohmakas ja veidi ebameeldiv.

9. Küsi endalt, kas sinu abielu on võitlemist väärt. Kui vastasid sellele ilma kõhklemata “jah”, siis tegutse selle nimel! Uuri seda ka oma abikaasalt, kui tunned, et tema vastus kaldub pigem ehk “ei” poole.

10. Ärge unustage huumorit! Kui teie suhtes on olnud tumedad toonid, siis väike nali muudab alati asja paremaks. Hakake jälle teineteise seltsis rohkem aega veetma ja vaadake, kas saate oma naljad jälle joonele. Niimoodi on koos palju parem olla.

Allikas: YourTango