„Kaldun arvama, et spordisaalist saab vaimset abi suurem seltskond inimesi, kui kirikutest,” sõnab naine, kes ise seab sammud treeningsaali 5- 6 korda nädalas. Või õigemini öeldes, seadis. „Kogu elu siseruumides on seisma pandud, aga on täiesti okei chillida Viru Keskuses ja osta endale uusi hilpe. Kui keegi siin taga loogikat näeb, siis palun seletage mulle ka,” palub naine, kelle tegemisi ja mõtteid jälgib sotsiaalmeedias üle kolmeteistkümne tuhande inimese.

„Eestis on top surmade põhjuseks elustiilihaigused, mitte koroona. Aga koroona surmade vältimiseks antakse veel rohkem hoogu sisse elustiili haigustele. Taaskord — kaine mõistus — kus sa oled?”

Kui kevadel sai väljas palju aega veedetud ning välijõusaalidest viimast võetud, siis oleme ausad — talvel ei tule väljas sportimine kõne allagi.

Joosta võib Kaisa sõnul igal pool, kuid tema spordiala harrastamine nõuab aga spordisaali. „Isegi kui ma tassiksin enda kahe toalisesse korterisse kõikvõimaliku atribuutika kokku, siis arvan, et on eluohtlik sooritada keset elutuba näiteks 100 kg kükke ilma turvavarustuseta,” ütleb ta ja lisab, et seega on niinimetatud sporditurism teistesse maakondadesse täiesti aktuaalne.

On eluohtlik sooritada keset elutuba näiteks 100 kg kükke ilma turvavarustuseta!

Nii on ka Kaisa ise loomas üht alternatiivi neile, kel spordivõimalused kodus puuduvad. „Soovitaksin silmad-kõrvad lahti hoida, sest 11.01 tulen välja juba spetsiaalse programmiga inimestele, kellel puudub võimalus treenimiseks.”

Jaga
Kommentaarid