"Minul ja mu elukaaslasel on kombeks vana-aastaõhtul, natuke enne südaööd, rääkida sellest, mida me uuelt aastalt soovime ja viimasel kolmel aastal oleme sellele lisanud ka erootilise vimka. Eelmisel aastal oli selleks mehe poolt soovitud anaalseks, mille me ka 2020. aastal siis ära proovisime ja väga rahule jäime. See on meil siiani aeg-ajalt repertuaaris.

Seekord oli siis minu kord esitada erootilisem soov. Olen pikemat aega mõtet mõlgutanud, et võiks ju kasvõi kord elus kellegi kolmanda voodisse kaasata... Minu mõtetes võiks see olla mees, aga otsustasin ka, et kui elukaaslane sellega päri ei ole, siis võime leida ka sobiva naise.

Kui selle mõtte välja käisin, tõmbus ta eemale ja ütles, et sellega ta nõus ei ole. Kui kell lõi 12, siis ta isegi ei suudelnud mind! Kuidas saab nii olla, et mina olin nõus anaalseksiga, mis nii paljude jaoks on tabu, aga tema ei suuda kahe inimesega kord elus vallatleda? Ma olen natuke pahane, sest sellist reaktsiooni ma nüüd küll ei oodanud. Kolmekas on miski, mida ma ikkagi tahaks kunagi ära proovida."