Kui tahad ausat tulemust, siis ära piilu allolevaid kirjeldusi enne kui oled pildi üle vaadanud SIIT.

Me kõik näeme maailma ja elu läbi oma silmade ja see meid unikaalseks muudabki. Seepärast on põnev taoliste piltmõistatuste puhul testida seda, kuidas sina võid üht asja näha ühtmoodi, kuid sinu kaaslane hoopis teisiti.

Seega, kui nägid, et pildil on....

A.

Huuled

Kui nägid pidil esimesena huulte kujutist, oled inimene, kes kipub enne otsuse langetamist vaatama suurt pilti. Oled muretu inimene, kes kipub elu nautima ja võtma paljusid asju vabalt. Sind rõõmustavad ka kõige väiksemad asjad!

Seepärast sa pigem täidad oma päevi rõõmu ja naeruga kui kannad kaasas negatiivseid emotsioone või muremõtteid. Just seetõttu, et sa ei tee tühjast tüli on ka suhted sõprade ja partneriga lihtsad ja pikaaegsed.

B.

Juured

Kui märkasid pildil esimesena juuri, räägib see sinu kohta seda, et oled oma iseloomult vaikne ja tasakaalukas, kuid kui keegi sinult arvamust küsib, jagad seda meeleldi. Sinu jaoks on oluline veeta aega oma lähedastega, sest see annab sulle palju tagasi. Samamoodi on sinu jaoks oluline veeta aega ka üksinda. Sinu töökus, organiseeritus ja pühendumus tuleb kõige paremini välja ja saab parimad tulemused juhul, kui teed midagi, mida armastad - see on sinu edu võti kõiges.

Kui sõber palub abi, ei kahtle sa hetkeksi, et teda aidata ja teed kõik, et tema mure saaks lahendatud. Ehkki sa kipud sageli omaette hoidma, saadakse sind tundma õppides juba aru, kui tore ja andeka inimesega on tegu.

C.

Puu

Kui märkasid pildil esimesena puud, siis annab see märku, et sinu jaoks ei ole ka taevas piiriks! Oled rõõmsameelne ekstravert, kes armastab suhelda ja särada. Sul on palju sõpru, kes sind armastavad ja jumaldavad. Iseloomult oled kartmatu ja tugev inimene.

Hoolimata sellest, et oled kõigi vastu lahke, ei lase sa end kunagi kellelgi iseenesestmõistetavana võtta. Sa vihkad asjade ilustamist ja pigem ütled kõik välja nii nagu need on, isegi kui see peaks kedagi solvama.

Kuna sa ei ütle kunagi uutele seiklustele ei, oled plaane tehes kõigi nimekirjas esikohal. Sinu sõbrad ja pereliikmed armastavad sind sinu rõõmsameelsuse ja avameelsuse tõttu. Inimestele meeldib sinu juures ka see, et oled kriitikale avatud ja nende tagasiside aitab sul kasvada.

allikas: edu.thinking-minds.net