1. Ta kannab sõrmust

See on nüüd päris kindel märk, et mees on kellegagi koos. Kui see mees, kes sulle silma on jäänud, kannab abielusõrmust, siis on parem, kui sa ta kohe heaga unustad. Abielusõrmus juba ei peta ja mitte ükski mees ei kanna seda niisama nalja pärast. Kui mehel on abielusõrmus sõrmes, siis on see selge märk, et mees ei ole enam vallaline. Loomulikult (aga seda juhtub harva!) võib olla, et ta on lahutamas või lahku minemas ja kannab ikka veel sõrmust. Aga seda ei tule just tihti ette, sellepärast on parem, kui sa valid endale kellegi teise.

2. Ta ei vaata teisi naisi

Kui mees teisi naisi ei vaata ja isegi mitte sind, siis on üsna tõenäoline, et ta ei huvitu teistest naistest. Ära võta seda isiklikult, aga see tähendab lihtsalt, et ta on kellessegi teise armunud ja tal pole mingit põhjust minna mujale vaatama ega kinkida oma tähelepanu kellelegi teisele. Samuti võib see tähendada, et ta on liiga tagasihoidlik, et julgeda heita pilku naise poole, kes talle meeldib. Vastasel korral on tal lihtsalt juba keegi.

3. Ta naeratab oma sõnumeid lugedes

Kui mees telefoni vaadates naeratab, siis ilmselt pole see mitte sõnum tema emalt ega ülemuselt, mis sellise reaktsiooni tekitab. See on ilmselgelt sõnum tema kallimalt ja sa tead, mida see tähendab: just, selle mehe süda kuulub juba kellelegi. Kui palju mehi sa tunned, kes oma telefoni nähes naeratavad? Sellepärast jäta meelde, et see on üsna kindel märk, mis aitab sul mitte oma aega raisata mehe peale, kes enam vallaline ei ole.

4. Sa ei huvita teda

Kujuta ette, et sa oled ühes seltskonnas rääkimas mitme inimesega ja tema on samuti selles samas grupis. Hoolimata sinu pingutustest ja lahkusest ei huvitu ta sinust, ta ei räägi sinuga või kui siis väga vähe ja ta ei esita sulle ainsatki küsimust. See on üsna lihtne, ta kas on juba kellegagi koos või siis ei huvita sa teda üldse, aga igal juhul pole sul mõtet end väsitada ja tema tähelepanu otsida.

Vali endale mõni teine tähelepanu objekt. Loomulikult võib olla tegemist professionaalse kontekstiga, kus sa oled ümbritsetud oma kolleegidest ja võib-olla ka ülemusest, sellisel juhul pole loomulikult hetk ideaalne võrgutamiseks. Aga kui tegemist ei ole ametialase kaadriga, on see märk, et see mees on juba kellegagi koos (või ei ole sinust lihtsalt huvitatud).

5. Ta on pidevalt hõivatud

Hoolimata sinu püüdlustest kutsuda teda välja, ei ole tal kunagi aega sinu jaoks (ja ta ei selgita ka alati, millega ta hõivatud on). Ta on lihtsalt hõivatud millegi muuga ja ei räägi sulle sellest pikemalt. Juba see, et ta peab seda saladuses, on omaette märk, mida sa ei peaks ignoreerima. Kui ta oleks vallaline (ja sinust huvitatud), siis leiaks ta sinu jaoks aega või vähemalt selgitaks, miks tal aega ei ole, kui sa teda näha tahad.