Milliseid sodiaagimärke mõjutab jaanuari noorkuu kõige rohkem?

JÄÄR

Kui sa oled valmis omaltpoolt kaasa aitama, on kuu energia sind saatmas ja aitab tagant tõugata sinu karjääri ning paremaks muuta su rahalist seisu. Sa tahad midagi ära teha ja sa oled oma unistuste täitumisele lähemal kui kunagi varem. Aeg on tegutseda!

Koosta tegevusplaan, mõtle suurelt ja mõtle sellele, mida sa tegelikult tahad saada ja kellena sa näeksid ennast selle aasta lõpus. Kui sulle ei meeldi su praegune töö, siis just praegu on õige hetk üle vaadata oma CV ja heita pilk töökuulutustele. See õige jääb sulle silma, sa pead endasse kõigepealt uskuma. Headest juhustest sellel kuul puudust ei tule.

Kui su ametikoht sulle sobib, võta juhtimine enda kätte, mõtle, jaga oma ideid, tegele uute projektidega, mis väärtustavad sinu oskuseid ja teadmisi. Avalda muljet, sa ju oskad seda! Sest ära unusta: juba sellel kuul võib kõik muutuda, ära maga seda erakordset võimalust maha!

VÄHK

Selle kuu noorkuu mõjutab tugevalt sinu suhteid. Sellel kuul võid sa saada uusi sõpru, tugevdada olemasolevaid, leida hingesõbra või siis kallima. Samuti võid sa parandada oma olemasolevat suhet, sest sellel kuul õnnestub sul kõik. Mõtle, millist suhet sa tahaksid, millest sina unistad, mille järgi sina igatsed. Usu, et see võib täituda, räägi oma soovidest, unista ja looda.

Kui sa oled juba suhtes, võib-olla on aeg alustada mõne ühise projektiga, mis teid veelgi rohkem seob?

Kui sa oled vallaline, kasuta seda energiat selleks, et leida õige kaaslane, kes on just sinu jaoks loodud. Kui sa otsid sõpra, pane kirja, millist sõpra sa endale igatseksid.

KAALUD

See noorkuu on ideaalne hetk selle jaoks, et mõelda tõsisemalt oma elu üle järele. Oled sa oma eluga rahul või tunned sa, et sul on millestki puudus? Otsusta seda muuta ja tee seda kohe täna. Alusta sellest, et kirjuta üles see, millised on su unistused ja soovid. Kuidas sa ennast tunneksid, kui su unistused täituksid? Ja seejärel usu, et noorkuu viib sind su unistuste suunas. Ja ära unusta olla tänulik kõige sellepärast, mis sul juba on. Ole rõõmus, sest noorkuu viib ära su mured ja aitab sul eesmärke täide viia.

KALJUKITS

Noorkuu aitab sul oma projekte ja eesmärke kiiremini ellu viia. Tõenäoliselt tunned sa end noorkuu ajal paremini ja motiveeritumana kui enne.

See on uus algus sulle, mis aitab sul end vabastada kõigest sellest, mida sa ei taha. Kuula oma südant ja ära karda riskida, sest kõik ideed, mis sul praegu tulevad, on head ja viivad sind edule lähemale. Sa oled jõudmas uude etappi ja kui sa seda algust maha ei maga, siis ootavad sind suured ja väga head muutused ees. Unista kõrgelt — sellel kuul on sulle kõik lubatud! Näe oma tulevikku suurelt — see võib täide minna juba enne aasta lõppu!

Allikas: Kodused Lood