Sest see on võimalik. Naistel ei ole millegi üle viriseda, kui nad tunnevad ennast suhtes kindlalt ja austatuna ning armastatuna. Kuidas seda saavutada? On vaja järgida ainult nelja põhimõtet.

Kuula teda: lause, mida kõik mehed on vist sadu kordi kuulnud, aga pigem ühest kõrvast sisse ja teisest kõrvast välja lasknud. Seetõttu pole ka ime, et naine pidevalt näägutab, et sa teda ei kuula. Kui sa päriselt kuulaksid tema muresid ja rõõme, ei oleks tal sulle sellist etteheidet.

Käitu oma sõnade järgi: enamik naisi peab lubadusi väga oluliseks, seega kui sa ütled talle, et viid ta homme õhtul välja sööma, on enam kui kindel, et ta kulutab pool päeva enda valmis seadmisele. Ja ei ole ju midagi imestada, kui sa talle teatad, et unustasid selle ära ja lähed hoopis semu juurde jalgpalli vaatama, siis hiljem on teil kodus tohutu tüli? Ütle ainult neid asju, mida sa päriselt mõtled.

Sõnad on olulised: kui sa mõtled siiamaani, et ei pea naisele verbaalselt oma tundeid väljendama, sest ta teab seda kõike niikuinii, siis sa eksid rängalt. Kui sina armastad silmadega, siis naine teeb seda kõrvadega ja ta tahab pidevalt kinnitust, et ta on armastatud ning teie vahel on kõik hästi.

Ole aus: jah, meil kõigil on vahel väikesed valged valed, aga iga suhte alustala on siiski ausus. Ole oma kallima vastu aus. Iga kord, kui sa talle valetad, väheneb tema usaldus sinu vastu, kas ei ole mitte loogiline?

Allikas: YourTango