Miks just superkangelase sekspoos? Sest see paneb mehe jõu- ja tasakaaluoskuse tõesti proovile. Oled sa selleks valmis?

Naine seisab mehe poole seljaga ja kummardub üle laua, kasutades seda käte toetamiseks. Ja nüüd läheb asi huvitavaks, sest tegu ei ole üldsegi mitte klassikalise koerapoosiga.

Kui mees on korralikult sügavale sisenenud, avaneb tal võimalus naist õrnalt üles tõsta, kas siis kasutades oma käsi või eriti võimekad võivad avastada, et suudavad seda teha kasutades oma puusade ja meheau jõudu. Tõsta teda senikaua, kuni tema jalad on maast täiesti lahti. Siis saate seksimisega alustada. Loomulikult saab naine jätkuvalt toetada oma käsi vastu lauda, et tasakaalu säilitada, aga mees saab siiski oma oskused ja tugevuse proovile panna.

Selline supermehe poos võimaldab mehel tunda ennast väga võimekana ja mehelikuna, kuid ärge unustage, et ohutus on kõige tähtsam ja haiget saamine ei ole miski, mida keegi pühapäeva õhtul hirmsasti sooviks.

Ehk kui sa suudad naist pikalt üleval hoida, siis ära unusta, et hetkel, kui sinu jõud hakkab vähekenegi raugema, on oluline ta õrnalt uuesti maha panna ja võite jätkata tavalise koerapoosiga.

Allikas: Uk/askmen