Kõrgemas eas on seks naiste jaoks tihti rahuldavam ja emake loodus on sellele kaasa aidanud. Kuigi naise tupelihaste toonus langeb ja vajab orgasmide nautimiseks tupekuulidega treenimist ning mehed on väärikas eas kimpus erektsiooni hoidmisega, siis võib sellel naise jaoks olla positiivne efekt, kuna vaginaalse penetratsiooni kestus on küll lühem, aga massaaž, silitused, hellitused, kallistused, suudlused kestavad kauem ning temakese keha ja meeled jõuavad täielikult erutuda.

Mis juhtub seksiga püsisuhtes?

Uuringute järgi on pikaajalises suhtes olevate paaride seksuaalne rahuldatus ajas langev. Vanematel paaridel on suurem rahulolu oma suhtega, ent mitte sugueluga. Mida kauem koos, seda kuivem paar? Positiivse aspektina leidsid teadlased, et kui paarid oma sugueluga suhte alguses väga rahul ei ole, siis ei tähenda see seda, et nad hiljem ühist keelt ei leiaks ja jäävadki halba seksi praktiseerima. Oleme siiski omaenda õnne sepad, kui teame, mida teha.

Rahulolu oma suhte ja sugueluga käivad valdavalt käsikäes. Seega kui soovime, et suhe püsiks, siis heal seksil on selles väga oluline roll. Siinkohal ei tähenda kvantiteet sama, mis kvaliteet. Rahulolematus ühiste hullamiste kvaliteediga viib seksuaalpingeteni. Kuna eestlased ei ole just kommunikatsiooni maailmameistrid ja seda eriti nii delikaatse teema puhul nagu seks, siis kipuvad seksuaalpinged suhted käärima ajama, ilma et partner sellest arugi saaks.

Naiste libiido on meeste omast madalam juba suhte algusest saati, kuigi alguses nauditakse perioodi, mil ei suudeta käsi teineteisest eemal hoida. Naised on tublid pere hoidjad ja teesklejad. Ehkki on universaalne trend, et naiste rahulolu oma sugueluga väheneb suhte jooksul, ei tähenda see seda, et nad ilmtingimata harvemini oma kallimat ligi laseksid. Käed üles, mehed, kelle naine on neid petnud nii, et kodus ei olnud temakese huvi liikumine uuele armukesest seksobjektile pikka aega märgatav? Naised lepivad pikaajalises suhtes keskpäraste suguaktidega palju kergemini kui mehed. See aga ei tähenda, et see vastuvõetav oleks. Mehed saavad lihtsate vahenditega naise rahuldatust suurendada. Seksuaalne iha on ajas muutuv ja kire hoidmine suhtes nõuab tööd ja vaeva. Mitte ükski paar ei ole sellest säästetud.

Sotsiooloog Edward O. Laumann on aastaid uurinud paaridevahelist seksuaalset käitumist.
Üks tema loosungeid on, et seks toodab õnnelikke pensionäre. Naised kipuvad oma suguelus pettuma ja löövad käega. Tekib „on, nagu on” suhtumine. Naise kirg ja iha kallima vastu jahtub aja jooksul. Mehed on palju tublimad kire hoidjad, ent märkavad temakese jahenemist ning liiguvad uutele kirge ja vastastikust iha täis jahimaadele palju kergekäelisemalt kui naised.

Milliseid orgasme naised vajavad?

Kuidas pikaajalises suhtes seks mõlema jaoks rahuldavana hoida? Võtame kõigepealt teadmiseks, et naised pettuvad oma suguelus kergesti, ent otsustavad ära kannatada. Mehed ei pettu, aga ei kannata ära ka. Kalu on ju meres palju. 90 protsenti meestest on pornoga sinasuhetes, ent see täidab tühimiku ainult ajutiselt. Naised heidavad tihti teraapiakabinetis oma abikaasadele ette, et mees ei hooli tema vajadustest üldse. See ei ole tõsi! Mehed hoolivad väga sellest, et naisel oleks voodis hea, ent ei tea sageli, mida see tähendab. Seega teeme puust ja punaselt selgeks, milliseid orgasme naised vajavad.

Õpime lesbidelt

Teadlased on jõudnud järeldusele, et lesbisuhetes olevad naised naudivad 15 protsenti sagedamini ja võimsamaid orgasme. Kuidas see võimalik on? Nii lesbid kui ka heteroseksuaalsed naised on uuringutes kõige võimsamateks ja nauditavamateks orgasmideks hinnanud oraalseksi tulemusel saadud orgasme. Lesbid lihtsalt praktiseerivad seda tihedamini. Siinkohal on naised ise oma sugueluga rahulolematuses süüdi. Enamik mehi on valmis oma kallimale oraalseid mõnusid pakkuma, ent naised ei lase neid ligi, kuna mure kehalõhnade, minapildi jne ees ei lase neil end lõdvaks lasta. Võimas orgasm vajab tekkimiseks argipäeva mõtetest 100% lahti laskmist.

Mida veel lesbid õigesti teevad?

Teine erinevus, mis 822 lesbi seksuaalse käitumise uurimisel selgus, oli erinevus nende vallatlemiste kestuses. Naised hullavad omavahel keskmiselt 30–45 minutit, samas kui mehe ja naise vaheline hullamine kestab 15–30 minutit. Mis seos orgasmil ja hullamise kestusel on? Võiks arvata, et mida pikem penetratsioon, seda võimsamalt naise G-punkti erutus kulmineerub. Aga oh ei. Naiste omavahelisel hullamisel sisustatakse suur osa ajast hellitustega: rinnad, kõht, selg ... palju libestit ja massaaži seal, kus naisel kõige rohkem mõnunärve on – kliitoril. Naise seksuaalne erutus on kombinatsioon neist tegevustest, mitte ainult vaginaalse penetratsiooni tulemus. Seksuaalterapeudid soovitavad meestel võtta magamistoas seitse korda aeglasemalt, kui nad seda seni teinud on.

Kliitorimassaaž ei ole eelmäng

See ongi stimulatsioon, mida naine vajab, et oma suguelu ja suhtega pikas perspektiivis rahul olla. Orgasme on erinevaid. Iga naine, kes on saanud vähemalt kaks orgasmi, teab, et need ei olnud ühesugused. On lokaalseid pinge vabanemise mõnulaineid ja on kogu keha raputavaid maavärinaid. Vaginaalne penetratsioon seostub enamiku jaoks selle õige teena naudingute maailma. Meeste jaoks see nii ongi, ent naised vajavad vaginaalse orgasmini jõudmiseks silitusi ja kliitori hellitamist. Seksuaalne teadlikkus naise keha eripäradest on kahjuks väike ja ka naised ise piiravad oma naudingute potentsiaali kõiksuguste tabudega.

Aktsepteerime teaduslikku fakti, et naiste orgasmi võti ei ole ainult vaginaalne penetratsioon! On tegevused, mida naised väga naudivad, näiteks suudlused, rindade hellitamine, kallistused, silitused, näpukad ja penetratsioon. Ja siis on tegevused, mis vallandavad mõnunärvides orgasmilaviini: kliitori 8000 närvi, mis ulatuvad G-punktini välja. Mammuterektsioonidest üksinda ei piisa pikaajaliseks õnnelikuks suhteks. Mehe seksuaalse rahuldatuse ja õnneliku suhte võti on tema naise orgasmid.

Kolmekas: sina, tema ja vibraator

Pea 50 protsendil USA naistest on vähemalt üks vibraator ja nad saavad vibraatoriga väga lihtsalt orgasmi. Kõigest 10 protsenti paaridest kasutavad spetsiaalseid paaride ühisteks naudinguteks disainitud vibraatoreid. Müts maha nende eesrindlike meeste ees ja aplaus neile!

Naine on oma fantaasiates salamisi ulakas. Pea 56,5 protsenti naistest on fantaseerinud seksist kahe mehega. Seda fantaasiat saab vallatute abivahenditega lihtsalt ellu viia.

Orgasm on nagu naer. Seda ei saa teisele anda. Armastajad saavad orgasmiprotsessi kas takistada või esile kutsuda, ent inimene ise vastutab oma orgasmi teekonna eest. Lase end vabaks ja kuula teadlasi selles osas, mis naise keha helisema paneb.

Leia enda ja oma kallima parimad vallatuste sahtli ulakused e-poest!

Saadame kõik tooted diskreetselt pakendatult ja ilma viiteta pakendi sisule või allikale.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid