“Naljakas vingumine on viimasel ajal lahti läinud. Lähtun küll oma sõprade seltskonnast. Hiljuti vaatasin, et messengeris hakkas hull vingumine pihta, minu sõbrad rääkisid üksteise haaval, kui tüdinenud nad on kodukontoris olemisest, töö tegemine on mõtte kaotanud, motivatsioon on langenud ja kaal on tõusnud.

Mida rohkem ma nende mõtteid lugesin, seda suuremaks mu imestus kasvas. Kas nad tõesti pole märganud üht suurepärast hüve, mis sellega kaasnenud on? Enamikel neist on naised, kes on samuti jäänud koju tööle. Minu naine ka. Ja saan oma kogemuse pealt rääkida, et meie suhe on niivõrd palju paranenud. Kuna meil on nüüd hommikuti aega, siis teadagi, mis me teeme — seksime! Lõunapausi ajal seksime. Jah, lausa kaks korda päevas.

Motivatsiooni langemise kohapealt ei oska nõu anda, mulle meeldib kodus töötada. Soovitasin sõpradel ka võtta suhte parandamine ette, messengeri laskus vaikus. Mõtlesid vist, et ma täitsa segi läinud. Naljakas, nüüd oleks just hea kõik kodus korda ajada, sest nüüd on ju päriselt aega intiimsusteks. Aeg, mis muidu oleks kulunud enda valmis seadmisele ja töö juurde sõitmisele.

Soovitan tõsiselt kaaluda seda hüve, minu elukvaliteet paranes küll tunduvalt.”