Ta leidis tegevuse, mida armastab ja muutis selle eesmärgiks

White armastab näitlemist ja kuna sellega tegelemine andis talle teatud missioonitunde, eesmärgi mille poole püüelda, siis see on tõenäoliselt oluline osa tema edukast karjäärist. Kui inimene ei tee oma tööd armastusega, siis ei olegi võimalik eriti kaugele jõuda. Samuti kinnitab näitlejanna, et oluline on hoida end tegevuses ja leida pidevalt väikeseid toredaid viise, kuidas erinevaid vahvaid asju teha. Näiteks armastab ta ristsõnu ja loomadega tegelemist.

Ta ei võta elu liiga tõsiselt

Ühes intervjuus avaldas White, et ei ole üldse mõistlik kogu aeg iseendale keskenduda, see tüütab lõpuks ära. Samuti on oluline ennast analüüsida. Teistele inimestele saab valetada, (mitte et White enda sõnul seda teeks) aga iseendale on võimatu valetada. White räägib ka, et ta üritab alati keskenduda rõõmsatele sündmustele ja vaadata maailma positiivse pilguga.

Ta toetab organisatsioone, millesse ta usub

White toetab mitmeid erinevaid organisatsioone, mis on talle südamelähedased, näiteks on mitmed neist seotud loomadega. White on öelnud, et enne, kui ta hakkas tõsisemalt näitlemisega tegelema, oleks ta soovinud töötada loomaaias.

Ta elab hetkes

Viimane oluline asi tema jaoks on hetkes elamine ja elu nautimine. Ta kinnitab, et ei mõtle asjadele, millest ta on ehk ilma jäänud. Ta jagab üht toredat mõttetera: Ära vaata kogu aeg tuleviku poole ja proovi ka mitte pidevalt minevikus elada.

Jaga
Kommentaarid