Ehk siis, kui sinu kõhuvolt ei kao ja järgnevad hommikused harjumused vastavad sinu puhul tõele, püüa neid harjumusi muuta ja vaata, kas miski muutub ka sinu kõhu juures:

Sa kiirustad hommikuti ja oled närviline, sest sa ei ole hommikuinimene ja iga väiksemgi asi ajab sind stressi, kuid stress on üks põhjus, miks võib kergesti tekkida ülekaal või rasvavolt.

Sa ei liiguta ennast eriti hommikuti, istud voodist otse autosse, sõidad tööle, kus sa samuti terve päeva istud. Millal sa siis ennast liigutad?

Sööd ülimalt ebatervisliku hommikusöögi või jätad selle üldse vahele. Ja siis imestad, et kõhuvolt vahib sulle igapäevaselt vastu?

Jood vee asemel mahla. Jah, see võib tunduda maitsev ja tore hommikune jook, aga tegelikult on see korralik suhkrulaks, mis kindlasti sinu kõhuvolti ei vähenda.

Või kui sa ei joo vett ega mahla, siis jood kindlasti kohvi. Must kohv on okei, aga kui sinu lemmik on suhkrurikas piimaga kohv, siis proovi see mõneks ajaks välja vahetada näiteks rohelise tee vastu. See ei ole tegelikult nii raske.

Ostad lõunapausi ajal väljast süüa. Jah, see on hea ja mugav, aga kahjuks ei ole enamikes kohtades lõunapakkumised eriti tervislikud ja seega võiksid alternatiivina hoopis ise endale lõuna kaasa teha.

Magad väga vähe, ehk öö jooksul ainult viis või kuus tundi. Vähesel magamisel ja ülekaalul on juba ammu omavaheline seos.

Allikas: Brightside

Jaga
Kommentaarid