Nii, mehel kulub 5,44 minutit, aga naised vajavad umbes 20 minutit, et orgasmini jõuda. Sellepärast naised teesklevadki orgasmi. Aitab sellest! Pühi sõbrapäeval magamistoast tolm seksika kingitusega ja paku talle naudingut, mida ta väärib! Kui sina oled üks neist, kes nahistab kord kuni kaks nädalas ainult voodis enne uinumist, siis on soovitused just sinule.

Kingisoovitus #1: kliitorimassaaž on mehe salarelv naise hullutamiseks

75 protsenti naiste orgasmidest toimuvad just nimelt kliitoril, kus asub ligi 8000 närvi. Kliitorimassaaž on oluline, et naine saaks hullamise ajal võimsa orgasmi. Käe või keelega kulub selleks ligi 20 minutit. Vibraatoriga vaid mõni minut. Ära unusta kliitorile rohkelt vee põhjal valmistatud libestit panna.

Kingisoovitus #2: vedela vibraatori ja stimuleerijaga võimsamad orgasmid

Särisevate Orgasmide komplektist leiad temakese rõõmuks puldiga juhitava tupekuuli G-punkti naudinguteks. Temale on võrratud oraalseksinaudingut pakkuv soojenev Owen. Et nauding oleks libedam, on komplektis libesti ja järelpuhastuseks steriliseerimisvahend.

Kingisoovitus #3: tupekuulidega võimsamad orgasmid

Tupekuulid treenivad vaagnapõhjalihaseid. Kõik teavad, et meestele meeldib tihedam rohkem. Ent lisaks sellele tugevnevad naise orgasmid ja väheneb põiepidamatuse mure. Sünnitanud naiste vaagnapõhjalihased lõtvuvad ja vajavad toonuse taastumiseks Kegeli harjutuste tegemist. Algaja esimese tupekuuli raskuseks võiks olla kuni 60 grammi, edasijõudnuile 70–90 grammi ja eriti treenitud naisele üle 100 grammi. Hea tupekuul on valmistatud meditsiinilisest silikoonist ja võngub liikumise ajal.

Kingisoovitus #4: pikem erektsioon, et ka naine jõuaks orgasmini

Kuna mehed jõuavad orgasmini oluliselt kiiremini, on suureks abimeheks naise järeleootamisel peeniserõngad, mis pikendavad erektsiooni kestust ja jäikust. Eriti mõnusad on peeniserõngad, mis masseerivad hullamise ajal naise kliitorit vibratsioonidega.

Kingisoovitus #5: sekspesu on parim viis partneri erutamiseks

Sekspesu annab selge signaali, mis järgmisena toimuma peaks, ja taganemisruumi ei ole. Rollimäng on üks põnevamaid viise suhtesse särtsu lisamiseks. Ulakas õde, vallatu koolitüdruk, eest kaetud, tagant avatud läbikumav pesu … kõik see erutab meie meeli.

Kingisoovitus #6: orgasmikreemid teevad mehe eest pool tööd ära

Orgasmikreeme tuntakse kui vedelaid vibraatoreid. Need erutavad naist ja teevad erogeensed tsoonid tundlikumaks. Mehe erektsioon on võimsam ja pikem. Sinu ja Tema orgasmikreem Dragon on loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks.

Sinu ja Tema orgasmikreem Dragon ning Vibroh vedel vibraator

Kingisoovitus #7: kogu keha nauding Wand

Wandi vibraatorid on kõige võimsamad stimuleerijad ja masseerijad, mis turul saadaval. Eelkõige on nad kliitori stimuleerijad, ent vabastavad pingeid ka õlgadelt ja seljalt.

Leia enda ja kallima jaoks parim seksikas kingitus e-poest!

Vallatuid naudinguid!
Must Panter

Jaga
Kommentaarid