1. Saa unetunnid täis!

Selleks, et hommikul puhanuna ärgata, tuleb unetunnid täis magada! Kui pead varakult ärkama, ära vahi hiliste öötundideni telefonis, vaid mine magama. Kui sul on magamisega raskusi, vaata üle oma voodi, madrats, tekid-padjad, kas need vajaksid ehk väljavahetamist? Loobu ekraanidest vähemalt pool tundi enne voodisse minemist.

2. Ära lase äratuskellal sada korda heliseda

Kui äratuskell heliseb, hüppa püsti, hops! Kui lükkad äratuskella kogu aeg edasi, väsid veelgi rohkem ja voodist püsti tõusmine tundub aina raskemana. Pane näiteks äratuskell voodist veidi kaugemale, nii et pead selle välja lülitamiseks voodist püsti tõusma.

3. Hommikuharjutused, jah!

Kui sa juba hommikuvõimlemist oma päevakavva lisanud pole, siis on viimane aeg seda katsetada. Pärast tõusmist võta endale aega, venita end, mine tee hommikujalutus oma koeraga või mine jõusaali!

4. Tee endale maitsev ja toitev hommikusöök

Hommikusöök on päeva kõige olulisem toidukord! See, mida sööd hommikuks, määrab su enesetunde terveks päevaks. Seega ära söö jama, tee endale korralik ja toitev hommikusöök: puder, puuviljad või keedetud muna on ideaalsed valikud. Ja ära unusta juua piisavalt vett!

Allikas: RealBuzz