Jäär

Julgus! Kes oleks Jäär ilma oma legendaarse vapruse ja julguseta, ta ei karda midagi ega kedagi ja sellepärast imetlevad kõik teda.

Sõnn

Headus. Jah, selle kangekaelse kesta taga varjab end õrn ja hea süda ning rahulik hing. Tänu sellele oskab ta maha rahustada teisi ja paistab silma oma tarkuse poolest.

Kaksikud

Huumorimeel. Sageli kadestatakse tema lõbusat loomust, ta on tõeline seltskonnahing. Isegi kui tema juures leitakse palju vigu, oskab ta inimesi naerma ajada ja tekitada head tuju ja juba sellepärast on ta väga hea kaaslane.

Vähk

Tema heatahtlikkus. Isegi kui ta tihti tegeleb mitme asjaga korraga, leiab ta alati sinu jaoks aega. Ta on alati valmis aitama oma lähedasi ja sõpru.

Lõvi

Lojaalsus. Seda ei saa võrrelda mitte millegagi, sest isegi kui ta võib kiiresti ärrituda, ei pea ta pikka viha. Ta unustab ruttu selle, mille pärast te vaidlesite ja andestab sulle.

Neitsi

Nõudlikkus. Ei, ta ei ole pedant, aga oma hinges on ta perfektsionist, kes ei talu segadust ja mustust, kelle juures peab kõik olema piinlikult korras.

Kaalud

Tema õiglusetunnetus. Ta ei ärritu just tihti aga kui ta peaks nägema ebaõiglust, siis on parem olla tema kõrval ja mitte tema vastu, sest ta ei jäta enne, kui on õigluse jalule seadnud.

Skorpion

Tema kirglik loomus. Ükskõik, milline jututeema ka poleks, ta huvitub kõigest, sest tahab kõike teada saada. Tihti võtab ta asju liiga südamesse.

Ambur

Tema siirus. Ta ei ole n-ö poliitiliselt korrektne: kui ta tahab midagi öelda, siis ei mõtle ta oma mõtet läbi, vaid räägib asjadest sellistena, nagu nad on.

Kaljukits

Tema loomulik headus. Tal on tõesti hea süda. Hoolimata oma suurest ambitsioonikusest, ei hakka ta kunagi teisi oma jalge alla talluma selleks, et oma tahtmist saada, vastupidi. Talle meeldib tööd teha ja ehitada üles oma projekte läbi meeskonnatöö.

Veevalaja

Ta on hea suhtleja. Vastupidiselt sellele, mida kaldutakse arvama, pole ta sugugi tagasihoidlik ja introvertne. Vastupidi, ta on valmis kõva häälega oma arvamust kaitsma. See võib tunduda üsna üllatav neile, kes teda ei tunne.

Kalad

Tema omakasupüüdmatus. Ta annab endast kõik või üldse mitte midagi — nii armastuses, sõpruses ja pereelus. Ta on võimeline unustama kõik oma isiklikud mured ja kohustused ainult selleks, et teisi aidata.

Allikas: Kodused Lood