Sa puhastad agressiivselt vuugivahesid: muidugi me kõik tahaksime, et vannitoa põrand säraks meile vastu, aga kui põrand on vana, võib juhtuda, et kõik vahed ei lähe enam puhtaks. Siis on vaatepilt eriti piinlik ja silmatorkav: osad vuugivahed läigivad, teised on mustad.

Voldid hoolikalt aluspesu: jah, aluspesu võiks olla oma kohal sahtlis, aga seda ei ole mõtet väga hoolikalt kokku lappida. Ühel hetkel läheb aluspesusahtel ikkagi sassi ja kõik su kulutatud aeg oli asjata. Loomulikult ei pea sa neid sinna suvaliselt viskama, aga väga palju pole ka mõtet aega kulutada hoolsa voltimise peale.

Puhastad pliiti pesuvahendiga peale igat söögitegemist: nii tihti pole ka vaja pesuvahendit kasutada. Mõnikord piisab peale söögitegemist, kui pind lihtsalt märja lapiga või paberiga puhtaks tõmmata.

Pesed liiga tihti kardinaid: kardinaid tasub pesta umbes kaks korda aastas. Sellest tihedamini tasub neid pesta juhul, kui peres on väikesed lapsed ja lemmikloomad, kes oma tegevusega võivad kardinat määrida.

Triigid kõiki riideid ja voodipesu: lihtsam on muretseda mõned asjad sellisest materjalist, mis ei vaja igakord hoolsat triikimist. Mõtle, kui palju aega sa sellega säästad!

Allikas: Brightside