Kui sa tõesti ei ole rahul sellega, mis sulle peeglist vastu vaatab, on loogiline, et sa pead tegema muudatusi, mis võtavad kaua aega. Aga õnneks on võimalik mõnel eriti halva tuju päeval teha ka paar sellist muudatust, mis toimivad kiiresti ja enesetunne muutub ka märgatavalt paremaks.

1. Saa aru, et mitte keegi meist ei ole ideaalne ja kõik muretsevad oma välimuse pärast sama palju nagu sina.

2. Naerata, ja maailm naeratab sulle vastu! Kõlab nagu täielik klišee, aga see on tõsi. Siiras naeratus muudab iga inimese väga kauniks.

3. Ära proovi vastata ilustandarditele, need muutuvad nii kiiresti, et vaevalt oled sa jõudnud ühele järgi, kui tuleb teine peale. Ole sina ise.

4. Keskendu halval päeval oma välimuse headele külgedele. See ei ole võimalik, et sulle ei meeldi enda juures miski. Leia oma head küljed ja mõtle nende peale.

5. Võta vastu komplimendid, mis sulle tehakse. Inimesed mõtlevad neid tõsiselt, seega ei tasu sul neid tõrjuda. Ole rõõmus, et sind märgatakse!

6. Välimus ei defineeri sind. Kui sa jääd kinni sellesse, et muretsed ainult oma välimuse pärast, jätad sa kiiresti teistele väga pealiskaudse mulje.

7. Lõpeta see mõttetu teistega võrdlemine, sa ei ole ju enam algklassides. Me kõik oleme erinevad ja see on normaalne.

8. Kanna riideid, mis on mugavad ja mis istuvad su seljas hästi. Milleks pressida end mõnesse moeröögatusse, mis paneb sind ennast halvasti tundma?

Allikas: Awarenessact

Jaga
Kommentaarid