Nipid, mis kiirendavad juuste kasvu

Arvatakse, et keskmiselt kasvavad juuksed ühe sentimeetri võrra kuus. Selleks, et juuste kasvu kiirendada, tuleb hoolt kanda peanaha eest, vältida fööni ja juuksesirgendaja kasutamist. Samuti on soovitatav kasutada looduslikest kiududest harjastega juukseharja. Samuti võid sa proovida teha juukseid toitvaid, ravivaid ja kasvu ergutavaid maske ning mähiseid eeterlike õlidega. Kindlasti väldi neid juuksehooldusvahendeid, mis sisaldavad silikooni ja parabeeni, mis ummistavad juuksepoore. Samuti on hea aeg-ajalt masseerida peanahka, ka see aitab ergutada juuste kasvu.

Milliseid vigu sa oma juustega teha ei tohi, kui unistad pikkadest juustest?

Ära kasuta lisasoojendusi. Juuksekiud on väga õrnad ja murduvad kiiresti. Kasuta fööni, sirgendajat, kuumi rulle ja kõiki teisi elektrilisi juuksehooldusvahendeid ainult äärmisel juhul. Juuste kuumtöötlemine kahjustab juukseid, muutes neid kuivaks. Tulemuseks on nõrgad ja katkevad juuksed, mis ei kasva nii ruttu. Lase juustel õhu käes kuivada ja ära hõõru neid rätikuga.

Selleks, et kiirendada juuste kasvu, ära pese juukseid iga päev

Juustekasvu kiirendamiseks ära kasuta liiga sageli tooteid, mis ummistavad juuksepoore. Seega viska ära kõik juuksehooldusvahendid, mis sisaldavad parabeeni ja silikooni. Ning ära pese juukseid iga päev. Ideaalne oleks pesta juukseid ainult 1-2 korda nädalas.

Juustekasvu kiirendamiseks ära kammi märgi juukseid

Selleks, et juuksekasvu kiirendada, kammi juukseid enne ja pärast juustepesu. Kindlasti ei tohi kammida ega harjata märgi juukseid. Märgade juuste kammimine lõhub juukseid ja muudab nad nõrgaks.

Ära hoia juukseid liiga tihti patsis

Selleks, et juukseid mitte kahjustada, on vaja kasutada häid patsikumme. Liiga tugevad patsikummid lõhuvad aja jooksul juukseid. Juuksekasvu kiirendamiseks on hea, kui sa ei kanna kogu aeg sama soengut. Eelista pehmeid juuksekumme ja väldi väikeseid ja liiga peeneid patsikumme.

Ära liialda juuksehooldusvahenditega

Juustel tuleb lasta hingata ja kasvada. Ja peanahka ei ole vaja ummistada. Tee kord nädalas oma juustele maski, kasutades korralikke ja kvaliteetseid vahendeid Juustekasvu kiirendamiseks eelista looduslikke tooteid, riitsinus- ja mandliõli, mett ja munakollast.

Allikas: Kodused Lood