Meenuta mõnd hetke, mil oled mõelnud, et naised on tõepoolest Veenuselt ja mehed Marsilt?

Kindlasti ei taha laskuda stereotüüpidesse, seega oskan kommenteerida ainult, mida olen täheldanud enda ja Eleri (Danieli abikaasa- toim.) erinevusteks. Üks olukord, kus leian end tihti mõtlemast meie erinevustele, on kindlasti restoranis süüa tellides. Ma otsustan alati suhteliselt kiirelt ära, mida tahaksin süüa. Elerile meeldib aga kaaluda erinevaid variante ja kujutada ennast ette söömas erinevaid roogasid. Pärast pikka mõtlemist tavaliselt valib oma Top 3 välja ja siis hakkab otsast peale see protsess.

Kui ettekandja jõuab seitsmendat korda tagasi meie laua juurde, siis pean mina kindlasti esimesena tellima, et ta saaks aega juurde. Ma absoluutselt mõistan teda - ta arvestab nii paljude faktoritega - maitse, toitainete mitmekesisus, tervislikkus, kui kõhtutäitev see on, mis on hind jne.

Mina lähtun tavaliselt lihtsalt isust. Aga kõige tipuks on ta tavaliselt restorani kogu menüü juba kodus endale selgeks teinud, mis tähendab, et tema toidu tellimine kestab tegelikkuses tunde. Vot nii.

Ma armastan tema põhjalikkust. Nüüd ma ilmselgelt liialdan ja tegelikult pole olukord üldse nii drastiline, aga vahel minule, kui kärsitule inimesele, lihtsalt tundub sedasi.

Milliseid omadusi hindad/imetled naiste juures enim?

Ma usun, et need on samad omadused, mida hindan üldse inimeste juures, aga empaatiavõime on olulisel kohal. See kui hästi inimene suudab panna ennast kellegi teise olukorda on mu meelest üks kõige hinnalisemaid omadusi, mida vähesed hästi valdavad. Minu naine, Eleri on üks nendest (jah, ma proovin natuke pugeda talle selle eelmise vastuse ees - naerab toim.). Oskus mitte muretseda asjade pärast, mida ei saa kontrollida on ka super omadus. See annab vabaduse ja naudingu elule, mida on ilus vaadata. Selliste inimestega tahaks ennastki ümbritseda!

Oleksin üllatunud, kui avastan, et saan 20% vähem raha sama töö eest, mida mehena tegin!

Kui saaksid olla naine üheks päevaks, siis mida sa teeksid? ja miks?

Väga hea küsimus. Ilmselt natuke naudiks seda, et poodides on suurem valik riideid ja mulle tehakse uksed lahti ning aidatakse mantel selga jne. Aga ma arvan, et päeva lõpuks oleksin päris väsinud sellest, et mulle pannakse liiga palju ootusi ja oleksin üllatunud, kui avastan, et saan 20% vähem raha sama töö eest, mida mehena tegin!