1. JÄÄR (21. märts — 19. aprill)

Viimase kahe aasta jooksul oled läbi pidanud tegema palju muutuseid, just tööalaselt. Olid väga keskendunud oma karjäärile ja seetõttu võisid teised asjad unarusse jääda. Märtsikuu teises pooles tabab sind aga uus hingamine, mis aitab sul rohkem endale tähelepanu pöörata ja annab sulle energiat, et olla oma partnerile armastavam kaaslane. Kui oled juba pikalt kehvas suhtes virelenud, aitab see sul lõpuks sellele punkti panna. Kui oled vallaline, ootab sind aga ees midagi väga erilist!

2. KALJUKITS (22. detsember — 19. jaanuar)

Viimased kaks aastat on sinu jaoks väga rasked olnud. Kui oled kaua oma ellu muutust igatsenud, on väga tõenäoline, et nüüd see juhtub. Rikastud mitmes mõttes, nii finantsiliselt kui ka emotsionaalselt. Inimesed sinu ümber tunnevad, et nad ei suuda enam ilma sinuta elada, sest oled muutunud ülimalt empaatiliseks ja armastavaks kaaslaseks, sõbraks ja kolleegiks. Tunned ääretut tänulikkust ja õnne ja seda on kaugele näha, tänu sellele mõjud atraktiivsena igaühele, kes sinust möödub.

3. KALAD (19. veebruar — 20. märts)

Sinu suhted paranevad igas vallas, sest märtsikuu teine pool annab sulle energiat armastada inimesi tingimusteta. Võid sügavamalt tutvuda oma vaimse poolega ja avastada, et sul pole enam haigetsaamise ees hirmu. Oled väga väljendusrikas ja näed selgelt asju, mis sulle pikka aega mõistmatud olid. Vabaned hirmudest, mis aitavad sul astuda uutesse suhetesse ja seal vallas on tähtedel sinu jaoks midagi väga vinget varuks!