See on ideaalne poos ka neile, kes on pika kodus istumise tõttu hakanud vaevlema seljavalude käes. Millal sa viimati suutsid näppudega oma varbaid puudutada? Kui sa sellele küsimusele vastata ei oska, on viimane aeg hakata end painutama ja miks mitte ühendada painutamine ning sirutamine ka ühe seksika kogemusega.

Nimetagem seda poosi kummarda-ja-naudi asendiks. Naine saab tugevdada oma seljalihaseid, ehk kummardada ettepoole ja proovida puudutada oma varbaid, ning samal ajal on mehel võimalus tagant siseneda. Klassikalisest koerapoosist eristab seda poosi tõik, et naine on palju rohkem kummardunud ja seetõttu on tupeseinad tihedamad, mis võib osade naiste jaoks tähendada naudingu suurenemist. Kuna mehel on käed vabad, saavad oskuslikumad mehed kasutada oma käsi väga hästi ära näiteks naise selja masseerimiseks või ühe käega kliitori hellitamiseks.

Muidugi ei pea terve aeg oma varbaid püüdma, vaid naine saab vabalt ka oma käe tahapoole sirutada, et mehe tagumikule vahepeal üks ulakas laks anda või kallima erinevatele kehaosadele pai teha.

Kes poosist väsib enne tippu jõudmist, saab oskuslikult muuta veidi asendit ja ongi jälle tegemist klassikalise koerapoosiga, mis on nii mõnegi paarikese täielik lemmik.

Allikas: Women's Health Magazine