See on justkui kohustus, mida naised üle terve maakera täidavad mitu korda nädalas, kuid nagu selgub, oled sa tõenäoliselt oma jalgu terve elu vaesti raseerinud!

Karvavabaks jäämise ja siledate jalgade saavutamise võitluses ignoreerivad paljud meist väga olulisi detaile.

Vaid mõned lihtsad muudatused sinu rutiinis võivad viia supersiledate jalgadeni. Kui soovid vältida ärritavat löövet ja raseerida tõeliselt nahalähedaselt, on siin mõned lihtsad nipid, mida pead järgima.

Venuse salongi ilusaadik Nathalie Eleni ütles MailOnline’ile: „Raseerimistehnika on oluline, aga pehme, sileda, karvavaba naha saavutamiseks on vaja enamat kui paari tõmmet žiletiga. Mida sa teed enne ja pärast raseerimist, on täpselt sama tähtis.“

Nathalie avaldab saladuse, et kuigi koorimine on raseerimise puhul oluline, on tegelikult suur viga teha seda vahetult enne raseerimist — ideaalsel juhul peaks see olema tehtud päev varem.

Raseerimisele eelneval päeval koorimine aitab vabastada jonnakaid karvu, mis on surnud naha all lõksus.

Samuti soovitab Nathalie raseerida pigem duši all, mitte kuumas vannis, sest kuum vann võib muuta naha punaseks juba enne raseerimise alustamist.

Nahka peaks enne raseerimise alustamist leotama kahe kuni kolme minuti jooksul, see paisutab karvu kuni 60 protsenti ja teeb nendest vabanemise lihtsamaks.

Siiski — leota liiga kaua (umbes 15 või 20 minutit) ja sinu veest krimpsus nahk toob kaasa kõike muud kui nahalähedase raseerimise.

Kuid mis on Nathalie kõige olulisem nõuanne?

Pinguta õrnalt nahka, et moodustuks ühtlasem pind ning hiljem kasuta niisutavat kreemi.

Ta lisas: „Ära hõõru nahka liiga tugevasti ja ära kuivata end täielikult. Niiskus su kehal lukustub niisutava kreemi kasutamise ajal nahka, aidates ära hoida kuiva, pudisevat nahka, eriti värskelt raseeritud jalgadel, ning nii saavutad tervislikku jumalannasära.“

Allikas: The Sun