Kui tavaline 69-poos ei ole just enamike lemmik, sest tundub ebahuvitav ja korraga ei saa keskenduda ei iseenda nautimisele ega kallimale rahulduse pakkumisele, siis julgemad inimesed võivad katsetada täiesti uut lähenemist.

Niivõrd väljakutsuvat poosi on keskmisest raskem teha ja eelduseks on, et naisel on olemas tugevad selja- ja käelihased ning mehel korralik julgus, sest selle poosi jaoks on vaja, et naine viskaks mehe peal silda.

Kuidas see välja näeb?

Mees lamab selili voodis ja naine tuleb talle peale, nagu hakkaks ulaka kauboitüdruku poosi rakendama, kuid selle asemel toetab ta end põlvedega mõlemale poole meest ja viskab ülakehaga silda. Kui mehel on erektsioon, saab naine pea alaspidi meest positiivselt üllatada ja mehel on samal ajal võimalus imelisele vaatele ning samuti oma keel oskuslikult tööle panna. Keegi ei eelda, et inimesed jaksaksid seda poosi kümnete minutite kaupa harrastada, aga väikesed jõu- ja ilunumbrid kuluvad ikka vahel suhte vürtsitamise eesmärgil ära.

Kindluse ja ohutuse mõttes tasub naisel mõned korrad enne mehele peale ronimist silda omapäi katsetada. Võib juhtuda, et kui ei ole ikka mitmed aastad seda harjutust teinud, ei tule see esimese korraga üldse nii libedalt välja, nagu oma vaimusilmas võiks ette kujutada.

Allikas: Stylecaster

Jaga
Kommentaarid