1. Ühel hetkel on ta hästi tähelepanelik sinu vastu ja siis kaob korraga ära

See on üks kõige sagedamini ette tulevaid näiteid, et ta sinu vastu midagi tunda võib. See, et ta ära jookseb, pole sugugi dramaatiline, nii et ära muretse. Ta saadab sulle aeg-ajalt sõnumeid, aga mitte iga päev. Tõenäoliselt tahab ta, et te jääksite mõnda aega sõpradeks ja ta ei taha end siduda, vähemalt seni, kuni ta on õppinud sind paremini tundma. Ja kuni tal on piisavalt julgust, et oma tunnetele otsa vaadata. Alles siis on ta valmis oma tunnetest sulle rääkima. Aga see faas ei tohiks väga kaua kesta.

2. Ta kuulab sind ja jätab meelde kõik, mida sa talle räägid

Teda huvitab tõesti see, mida sa räägid. Ta mäletab, millest sa oled rääkinud juba ammu ja isegi asju, mida sa ise enam ei mäleta. Ta võib sind üllatada väikeste seikadega, mida sa talle oled rääkinud.

3. Ta küsimused on isiklikku laadi

Teda huvitab kõik, mis sinu kohta käib. Lisaks niisama vestlusele esitab ta sulle üsna isiklikku laadi küsimusi. Teda huvitab sinu arvamus, see mis sulle meeldib ja mis sulle ei meeldi, sinu endised suhted jne.

4. Ta pingutab, et sulle muljet avaldada

Ta tahab sulle silma paista ainult parimast küljest ja ta pingutab selle nimel. Ta räägib palju enda edust, oma headest külgedest ja kõigest, mille üle ta uhke on. Ja mitte uhkustamiseks, vaid sest ta tahab, alateadlikult või mitte, sulle muljet avaldada.

5. Ta tahab end sinu ees õigustada

Selles pole midagi erakordset, aga ta ei taha mitte mingi hinna eest, et sulle jääks temast halb arvamus. Näiteks iga kord, kui ta räägib oma naistuttavatest, rõhutab ta, et tegemist on ainult tuttavatega, et sa ei arvaks, et ta on kellegagi seotud.

6. Ta näeb ainult sind

Ilmselt oled sa juba näinud, kuidas ta sind silmitseb, aga kui sa pilgu tema poole keerad, siis keerab ta pilgu ruttu ära ja teeb, nagu midagi poleks olnud. Ta ei taha, et sa näeksid. Ka su sõbrad panevad tähele, kui tihti ta sind vaatab ja annavad sulle sellest teada.

7. Kehakeel räägib enda eest.

Ta käed on higised ja värisevad, see on selge märk sellest, et ta muutub närviliseks sinu juuresolekul. Sinuga rääkides hoiab ta alati sulle hästi lähedale. Ta võib panna oma käe su õlale või puudutada su kätt diskreetselt.

8. Talle meeldib sind aidata

Ta pakub alati oma abi. Kas siis selleks, et kuulata sind, kui sul muresid on või lihtsalt nõu anda, või siis kui sul on vaja midagi parandada või mööblit ümber tõsta. Ta leiab sinu jaoks alati aega. Ta täpsustab, et on alati sinu jaoks olemas, kui sul peaks teda vaja olema.

9. Ta imetleb sind

Kui sa räägid, vaatab ta sind nagu oleksid sa kõige imelisem naine. Ta teab, mida sa oled läbi pidanud elama ja imetleb sind. Iga sinu saavutus on tema jaoks suur. Ta kuulab sind ja kiidab, see on ilmselge märk sellest, et tal on sinu vastu tunded.

10. Ta seisab sinu eest

Ta võib sinuga naljatleda, aga ta ei ole sinu vastu halb ega ebaviisakas. Ja kui keegi peaks sinu vastu ebaviisakas olema, siis kaitseb ta sind. Ta kindlustab alati, et sinuga kõik korras oleks ja et sinuga midagi ei juhtuks.

Jaga
Kommentaarid