„Tee sõpradega video vahendusel trenni. Määra harjutuste sooritamisel eesmärgid, kuhu tahad jõuda. Tee treeningpäevik avalikuks ja jaga sõpradega, nii et saate võrrelda tulemusi,” soovitab Viska.

Kui profisport jätkab treenimist tavapärastes tingimustes, siis kodustes tingimustes ei peaks piirama ennast harjutustevaraga: treenida tuleks nagu treeningsaalis, vahenditeks keharaskus ja kodune mööbel.

„Kui arvestada kõikide inimestega, siis peaks treenima läbi kõik suured lihased. Käärkükk sobib hästi jalalihaseid mõjutama. Vastavalt tasemele saaks rinna-, õla- ja käelihaseid mõjutada toenglamangus kätekõverdustega, kõhulihaseid selili matil keretõstetega, alaseljalihaseid põlvili matil jalgade ja käte diagonaaltõstetega,” õpetab Viska.

„Pereringis treenides on alati lõbus kasutada üksteise keharaskust või teha paarisharjutusi, näiteks käest kinni kükid, plaksuga üksteisele kätekõverdused ja keretõsted,” lisab ta. Välise treeningu puhul peaks treenija esmalt arvestama temperatuuriga: treeningusse ei tohiks planeerida puhkepause, sest muidu võib keha maha jahtuda. Riietus olgu õues meeldivalt soe, aga samas selline, mis tagaks liigeste maksimaalse liikumise.

„Ära planeeri liiga pikki treeninguid. Eelista treenimist hommikul. Kasuta stabiilseid mööbliesemeid harjutuste tegemiseks. Trenni ja toitumise tasakaalus tuleks hoida süsteemsust ja tasakaalustada kaloraaž liikumisega,” jagab fitnessitreener nõuandeid.

„Sportimist on kindlasti just praegusel ajal vaja, sest üldkehaline koormus parandab olulisel määral aju aktiivsust ja seeläbi saate kahetipulise tööpäeva,” on Viska kindel.