Südamekesed viisid petmise ja lahutuseni

"Mu mees tegi ka nii, avastasin selle ootamatult. See tegi mulle siis ja teeb ka siiamaani väga haiget. Sellest koorus veel palju asju, et ta pole üleüldiselt suhtega rahul ja muu häma, lõpuks ka pettis sellisega, keda seal netis fännas. Nüüd oleme me lahutuse teed minemas. Ja mina olin siis korralik emme, lapsega kõik see aeg. Ju ma polnud piisavalt mimmi ja ei demonstreerinud ennast netis."

Ju ma polnud piisavalt mimmi ja ei demonstreerinud ennast netis.

Tark naine ei tunne end sellise käitumise tõttu halvasti

"Jah, ka minul on sama kogemus. Avastasin ka juhuslikult massilise võõraste naiste laikimise, kommenteerimise, sõbralisti lisamise ja pideva suhtluse eksiga. Hiljem leidsin, et mõnega neist oli telefoni sõnumitesse üle kolinud, tagantjärele usun, et sai nendega kokku ka. Tõenäoliselt jäigi palju asju mulle teadmata ja ehk parem ongi. Aga sama muster on see, et enamik neist olid need suurte tisside ja juuksepikendustega mimmud. Igal juhul, tark naine ei lase ennast selliste naiste pärast halvemini tunda. Suure tõenäosusega on probleem mehes ja tema enesehinnangus."

Mehe arvamus: meestele meeldivad naised, kes panevad vere käima

"Põhjus väga lihtne. Mehed söövad silmadega ning hingelisel, visuaalsel tasandil pole mees saanud naise poolt piisavalt tähelepanu, mängulisust, silmailu, seda ürgset ihldavat tunnet naise vastu. Naine võiks olla ahvatlev, inspireeriv (ideaalis ka vastupidi).

Küsimus pole tõenäoliselt mitte kehafiguuris, meigis, suurtes rindades, süstitud huultes, vaid üldpildis. Meestele meeldivad naiselikud naised. Need, kes panevad vere käima. Riietuvad seksikalt, keda saab juba silmadega "süüa". Kahjuks tänapäeva oversized stiilid ei tekita mehes erilist iha. Samuti dressipüksid jne, see pole naiselik."