1. Sa ei karda eksperimenteerida

Must huulevärv? Nahkne seelik? Erkroosa siidkleit- pole probleemi! Sa julged valida ja kanda neid asju, mis sulle meeldivad.

Kui teised kõhklevad, kas lõigata tukk ette, värvida juuksed mustaks või mitte, siis sina teed seda, sest sa tead, et sa kannad need trendid muretult välja.

2. Komplimentide tegemine pole sulle probleem

...ja ka nende vastuvõtmine! Kui näed tänaval ilusat naist, tema kaunist käekotti või kingi, ei ole sul probleemi tema juurde astuda ja talle öelda, kui hea ta välja näeb. Sa tunned end hästi ja sa tahad, et ka teised nii tunneksid!

3. Sa oskad unistada suurelt

Sinu unistus on mängida mõnes filmis või osaleda muusikavideos? Kindlasti ei jää see pelgalt unistuseks, enesekindlad naised, kes suudavad unistada suudavad selle nimel ka samme astuda. Seega, sa pead juba plaani kuidas oma eesmärgile lähemale jõuda.

4. Sind peljatakse

Kindlasti oled mõnikord märganud kuidas sind eemal vaadatakse aga kõnetada ei juleta. See on märk sellest, et osadele inimestele mõjud sa täiesti ilma põhjuseta veidi hirmutavalt.
Seega, pole ilmselt tundmatu sulle ka lause: „Ma poleks arvanud, et sa nii lõbus oled!”.

5. Sa ei karda tähelepanu

Kui kusagil on vaja oma arvamust avaldada või kätt tõsta, siis sinule pole see mingi probleem! Kui oled olemas, siis näitad seda ka kõikidele teistele. See, mis nad sinust arvavad, on nende probleem!

allikas: allwomenstalk.com