Duši all seksimiseks on palju erinevaid poose, aga on üks, mis sobib hästi neile, kes ei ole duši all vallatlemises veel nii kogenud. See nõuab ainult veidikene tasakaalu ja sein on toetav element, et te kumbki kogemata keset aktsiooni maha ei prantsataks ja endale haiget ei teeks.

Seda poosi kutsutakse kolme jalaga koeraks, sest mõlemad partnerid seisavad püsti. Naine toetab end seljaga vastu seina ja mees seisab näoga naise poole. Kui te sätite ennast täpselt õrnalt voolava vee alla, saate tajuda palju erinevaid tundeid — kallima käed silitamas kehaosi ja liikumas allapoole, soojad veenired voolamas mööda teie kõhtu… Kõlab juba üpris seksikalt, või mis?

Kui te olete valmis ja naine on mehe hellituste tulemusel piisavalt märg, (peame meeles, et vesi ei ole hea libesti, mistõttu ei tasu kuuma veejuga endale jalge vahele suunata) saab naine tõsta ühe jala mehe puusa lähedale ja mees saab tema põlveõndlast kinni haarata ning vaikselt siseneda. Samal ajal toetab naine end siiski tasakaalu jaoks vastu seina. See on intiimne poos ja kui te kohe ei leia õiget nurka, siis ärge heitke meelt. Parimad asjad siin maailmas ongi mitmete katsetuste tulemused.