Jäärad, te olete püsimatud

Te vahetate plaane nagu mõni mees vahetab oma särke ja kui keegi peaks teile märkuse tegema teie elustiili kohta, siis te ärritute.

Sõnnid, te olete südametud

Te olete palju kõrgemal, kui teie egoism. Ei, teid isegi ei huvita teiste väikesed probleemid ja mured. Teil on täiesti ükskõik.

Kaksikud, te olete egoistid

Kogu maailm peab keerlema ümber teie isiku ja kui keegi peakski olema sinust parem, on see maailma lõpp. Isegi kui sa tegelikult hindad inimesi enda ümber, siis on see sinu isiklikust mugavusest.

Vähid, te olete lapsikud

Kui keegi ei täida sinu soove ja ootuseid, siis oled sa selline, kes nõuab, et sellest tõsiselt räägitaks. Sest sulle meeldib nutta, ennast haletseda, jonnida või siis ust pauguga kinni lüües minema kõndida.

Lõvid, te olete halva iseloomuga

Te süüdistate kogu aeg kedagi: küll naabri koera, siis jälle valitsust. Iseennast ei tunne te kunagi süüdi.

Neitsid, te olete moraalijüngrid

Aga mitte ükskõik millised moraalijüngrid: viisakusest teiste inimeste vastu ei hakka sa kõva häälega teistele moraali lugema. Ei. Sa oled palju nutikam, läbi väikeste ja pealtnäha süütute märkuste annad sa teada oma lähedastele, mida sa neist tegelikult arvad.

Kaalud, te olete silmakirjalikud

Näo ees naeratad ja selja taga vihkad: see on sinu lemmiktegevus ja sa oled selle ala meister. Sinu sõnades ei saa kunagi kindel olla, kas sa mõtled ka seda, mida sa ütled või pigem mitte?

Skorpionid, te olete liiga salapärased

Salapärasus on seksikas. Aga kui sa kellegagi kohtudes ei ütle isegi oma päris nime, siis on see imelik. Jah, teiste usaldamine ei olegi lihtne, aga sa umbusaldad teisi veidi liiga palju.

Amburid, te olete ebaviisakad

Või siis ei oska sa elada ühiskonnas, kus on ka teistsuguseid inimesi. Aga kuna sa ei solvu kergesti, siis eeldad sa, et teised on samasugused.

Kaljukitsed, te olete laisad

Kas Kaljukitsest laisemat üldse leidub? Ei. Kõige hullem on see, et Kaljukitsedel on erakordsed füüsilised ja vaimsed võimed. Ta ei tööta vastavalt oma võimetele ja võiks teha paremini.

Veevalajad, te hädaldate pidevalt

Sul on nii tihti masendusehetki ja hingelisi kriise, mida lahendada ei saa, sest sa ei räägi neist kellelegi.

Kalad, te olete... Kalad

Anna andeks, aga sinu kõige suurem puudus on see, et sa oled sina ise. Alguses hea, kaastundlik, viisakas ja hästi kasvatatud, lõpuks aga näitad sa alati oma tõelist palet. Ja see on hirmus. Sinu vaikusehetkede ja närvikriiside vahel ei ole kunagi kindel, mida järgmiseks oodata.

Allikas: Kodused Lood