“Ta teab täpselt, kuidas mind rahuldada ja meil oli koos nii hea. Aga peale kokku kolimist käis meie suhe väga järsult alla. Ma tundsin, et ta ei taha mind enam, komplimendid lõppesid järsult ära ja ta muutus täiesti eemalolevaks.

Üritasin pikka aega leida vabandusi — kallim kaotas töö, oli pikka aega masenduses… Aga igavesti ei saa ju ka inimest välja vabandada. Kuna meil oli omavahel juba nii palju tülisid, hakkasin lõpuks kahtlustama petmist ja otsustasin teha midagi, mida muidu põlgan — tema järele nuhkida. Ühel õhtul, kui ta duši all oli, avasin ta telefoni ja hakkasin seal ringi vaatama.

Kogemata vajutasin märkmete peale ja oh õudust, milline romaan sealt vastu vaatas. Ta oli päevade kaupa kirjutanud, kui ebaerutav ma olen, kuidas talle ei meeldi enam minu juures miski, kuidas ta tahaks seksida kõikide teiste naistega peale minu…

See murdis mu südame. Kui ta pesust tagasi tuli, pärisin temalt muidugi selle kohta aru. Ta kehitas lihtsalt õlgu ja ütles, et ma tõesti ei meeldi talle enam, aga ta pole ju saanud seda mulle öelda, sest kus kohas ta siis minu arvates peale töökaotust peaks elama hakkama!?

Seega, naised — usaldage oma sisetunnet. Ma ei õigusta telefonis nuhkimist, aga vaat, mis välja tuli.”