Kui su mees varjab seda, mida ta arvutis teeb ja paneb kohe telefoni ära, kui sa pilgu sinna heidad, siis hakkavad sind juba kahtlused närima. Sa tahad ju selgust saada ja lähed lähemalt uurima.

Ja kuidas tema reageerib? Tõenäoliselt süüdistab mees sind tema järel luuramises ja tema asjades sobramises. Ent sa ei tohi lasta end sellest häirida, sest sina ei ole see, kes peab end süüdi tundma, kui sul on kindlad asitõendid, et su mees on tutvumisportaali konto teinud.

Ilmselt tulevad temalt sellised selgitused: “Ma tegin seda ajaviiteks. Huvi pärast. Igavusest. See on virtuaalne, see pole ju päris elu.” jne. Sellega katsub mees oma süüd vähendada.

Millele kindlasti järgneb: “Ma lõpetan selle nalja ära. Ma kustutan oma konto ära.”

Sa võid teda usaldada, kui see oli esimene kord. Kui ta aga peaks oma eksimust kordama, siis tuleb see teema taas ja tõsisemalt temaga üles võtta.

Kas selline teguviis võib olla põhjustatud sellest, et suhtes on midagi korrast ära?

Loomulikult on selge, et igapäevases elus ei jää ruumi liblikatele kõhus, fantaasiale ja romantikale. Teemakorda tulevad pigem laste haigused, köhad-nohud, tööprobleemid, rahamured…

Seega jah, tutvumisportaali konto tegemine võib saada alguse hinges ja südames valitsevast tühjusest, igapäevaelu rutiinist, hirmust vananemise ja surma ees. Tunde ees, et keegi sind enam ei kuula ega vaata, seksuaalne rahuldamatus jne. Nii palju erinevaid vabandusi!

Mida ta sealt tutvumisportaalist otsib?

Igas suhtes on mingil hetkel vaja oma saladusi enesele hoida, seda mida sa oma kaaslasega ei jaga. Ja internet on selle jaoks ideaalne vahend. See, et mees teeb tutvumisportaali konto, on tema jaoks fantaasiate väljaelamine, võimalus teada saada, et teda veel keegi vaatab ja ta on veel võimeline naisi võluma. Teiseks, ekraani taga võib ta rääkida vabamalt kui päriselus, kartmata, et keegi ta ära tunneb.

Kui kaugele ta sellega läheb?

Mõned mehed otsivad seiklust, teised aga soovivadki, et kõik jääks virtuaalsele tasemele. Neid kammitseb hirm teist inimest kannatama panna, kartus lahku minemise ees ja samuti hirm seksuaalselt levivate haiguste ees. See kõik takistab teda. Ja kuna kõik jääb virtuaalsele pinnale, ei tunne ta end nii palju süüdi.

Ehkki internet on väga hea suhtlusvahend, näevad paljud selles suhtele ohtu. Kui tegemist on loomu poolest truudusetu mehe või naisega, on suurem kiusatus kasutada seda vahendit omaenda heaoluks. Üsna ruttu tekib vajadus kujutlusvõime kasutamise jaoks, erinevate erootiliste mängude jaoks jne. Ja sellisel puhul on tutvumisportaal üks kaaslase petmisevorme.

Kas peaks talle andeks andma?

Mitte see, kes konto tegi, ei pea otsustama, kas tema tegu on petmine või mitte. See on teine pool, kes seda otsustab. On naisi, kelle jaoks see ei tekita suurt probleemi niikaua, kui asi tõsiseks ei lähe. Ainult sina ise võid öelda, kust algavad ja lõppevad piirid.

Allikas: Kodused Lood