Mehed, kes te seda loete, ärge ehmatage — kogemus, kus te olete tooli külge kinni seotud ja juhiroll on naise käes, jääb positiivses mõttes kindlasti pikaks ajaks meelde. Mees istub alasti toolil, naine seob tema mõlemad jalad toolijalgade külge kinni, kasutades selleks näiteks salli. Käed võiks siduda tooli käetugede külge, aga kui toolil neid ei ole, võib käed siduda kokku ka mehe selja taha.

Ja siis algab vaatemäng! Naisel on nüüd võimalus lasta valla oma kõige vallatumad fantaasiad ja kehastuda kelmikaks strippariks, romantiliseks tantsijannaks või meelaks masturbeerijaks. Kogu mõte seisneb selles, et mees saab ainult vaadata ja keelt limpsates mõelda, mida kõike ta naisega ette võtaks… kui ta käed vaid vabad oleksid.

Kui naine on iseennast piisavalt erutanud ja ka mees on juba seal maal, et ei suuda muud peale naise anumise teha, ongi õige aeg sadulasse hüpata ja ulakaks kauboitüdrukuks kehastuda. Meeliülendav õhtu on kindlasti garanteeritud ja mees ei suuda ära oodatagi, et sa ta varsti uuesti tooli külge seoksid. Mõnusat katsetamist!

Allikas: Cosmopolitan