JÄÄR: Sa ei suuda keskenduda ühele inimesele ja hoiad enda jaoks alati n-ö varuavarianti. Aga armastus ei toimi niimoodi — õpi pühenduma ühele inimesele.

SÕNN: Sa oled väga armukade ja ajad ise oma partneri endast eemale, süüdistades teda milleski, milles sa ise ka kindel ei ole.

KAKSIKUD: Sa tüdined liiga kiiresti. Kui elu muutub heaks ja te muretsete endale oma korteri, hakkad sa rohkem tahtma. Sinu jaoks ei ole miski kunagi piisav.

VÄHK: Sinu tunded võtavad liiga kiiresti võimust ja see on partneri jaoks eemaletõukav. Proovi võtta asja rahulikult, mitte ära avalda juba esimesel kohtingul armastust.

LÕVI: Sa oled iseendasse armunud, sa oled enda suurim fänn ja eeldad, et ka teised kohtleksid sind maailma nabana.

NEITSI: Sa ei usalda oma kallimat ja nuhid tema järele. Sa ei usu ühtegi tema sõna ja kahjuks ei saa ükski suhe niiviisi toimida.

KAALUD: Oled kinni mõttes, et pead leidma ideaalse suhtekaaslase. Sa kardad üksinda olla. Aga sa ei leia kunagi seda õiget inimest, kui sa ei ole vahepeal üksinda ega õpi iseennast tundma.

SKORPION: Kõik inimesed ei armasta selliseid grandioosseid romantilisi žeste. Sa võid ju olla armunud, aga sa ei pea teist inimest pidevalt iseendaga lämmatama.

AMBUR: Sa liigud ühest suhtest teise, sest leiad alati midagi, mille üle sa rahul ei ole. Mitte keegi ei ole sinu jaoks piisav.

KALJUKITS: Leia üles sisemine rahu ja proovi olla positiivne, enne kui sa suhtesse lähed. Sinu pidev negatiivsus rikub ära kõik su suhted.

VEEVALAJA: Sa pead lahti laskma mõttest, et absoluutselt iga sinu päev peaks olema seiklusrikas. Õpi hindama ka neid väikeseid “igavaid” hetki.

KALAD: Armastus ei ole alati nii maagiline, nagu filmidest näha. Igapäevaelu on raske ja kui sa ei suuda sellega leppida, ei ole sa tegelikult veel uueks suhteks valmis.

Allikas: Awarenessact

Jaga
Kommentaarid