Ingaga kohtume tegelikult juba kaks nädalat varem. Saame stuudio ees kokku, tutvume põgusalt ning seejärel istume mikrofonide taha ja hakkame rääkima. Vestlus tüürib põnevatel teemadel siia-sinna ning märkamatult möödub poolteist tundi.

Saate salvestamise ajal kõlab kõik mulle kristallselgelt – heli on puhas ja mitte miski ei anna põhjust tehnilises kvaliteedis kahelda. Kui aga pärastpoole salvestust kuulama hakkan, selgub ootamatult mõru tõsiasi: vestlust saadab ei-tea-kust tekkinud sahin ja särin. Täielik anomaalia! Meie hääled kostuvad justkui kuskilt kaugelt kivi alt. Ühesõnaga asi on täielikult rikutud ja sellisel kujul ma seda avaldada ei saa.

Jube piinlik on, aga helistan Ingale ja selgitan olukorra ära. Tema hakkab seepeale vaid naerma ja ütleb, et ei imesta absoluutselt. Ja on nõus tagasi tulema! Seekord on igasugune paranormaalne müra meie taustalt kadunud ja saadet saab kohe kuulama asuda.

Inga Lunge elufilosoofia

Inga Lunge hakkas hingamisharjutusi tehes lae all leviteerima? Ta sattus hipisekti koosolekule? Mida?

Kogemus, mille Inga läbi teadliku hingamise harjutuste sai, oli naise sõnul tõepoolest raputav ning sellised mõtted tormasid alguses tema peast läbi küll. Aga mida see teadlik hingamine siis õigupoolest tähendab ja kuidas tema selleni jõudis?

Saates tehakse juttu väga erinevatel teemadel. Muuhulgas räägib Inga, millise järelduseni jõudis ühel tavalisel päeval, mil oli vaja koristada, süüa teha ja kohe-kohe laps lasteaiast ära tuua. Aga Inga otsustas, et ei tee mitte midagi!

Kuula saatest lähemalt!

1x
00:00


Tagasiside: eso@delfi.ee

Saatejuht: Taavet Kase